MP pivo: Tina Štrubelj in Simon Oblak (Nelipot)

MP pivo je nazaj! Na novi lokaciji in z novimi gosti. Naša "prva" gosta bosta Simon Oblak in Tina Štrubelj - Nelipot. Ta je nastal leta 2014 kot odgovor na lastne potrebe – v iskanju zares naravnih kozmetičnih proizvodov, ki ne vsebujejo nepotrebnih sintetičnih dodatkov, so naravi in živalim prijazni ter skrbno izdelani.  
MP pivo: Tina Štrubelj in Simon Oblak (Nelipot)

MP pivo: Tina Štrubelj in Simon Oblak (Nelipot)

Kdaj 13.10.2017 od 20:00 do 0:00
Kje Ljubljana
Facebook
Koledar

Zgodba, ki se je začela v kleti, je prerasla v resno podjetje in proizvodnjo, ki pa še vedno temelji na ročnem delu. Prvi produkti so bili dezodorantne kreme, ki zagotavljajo naravno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem. Z njimi sta Tina in Simon v letu 2016 v okviru oddaje Štartaj, Slovenija! dosegla naziv Hit produkt 2016.

V letu 2017 so tržišču predstavili zobni prašek SHVERKAJ, kmalu sledi širitev asortimana še na vrsto drugih kozmetičnih izdelkov. Cilj je, da bomo z Nelipot kozmetičnimi izdelki lahko pokrivali celotni portfelj izdelkov, ki jih posameznik potrebuje za vsakodnevno osebno lepotilno nego.

Program:

  • 20:00: uvod
  • 20:01: zgodba Nelipot
  • 20:20: neformalno druženje

Obeta se nam zanimiv večer, zato vas lepo vabimo k prijavi.

Pogoj, da se lahko prijavite na druženje, je, da ustrezate enemu izmed spodnjih pogojev:

  • imate svoje podjetje,
  • delate na svoji ideji in nameravate v bližnji prihodnosti odpreti svoje podjetje,
  • ste aktiven, inovativen in prodoren posameznik v podjetju, v katerem delujete,
  • ste MP partner / član virtualne pisarne oziroma MP coworkinga.

Vašo prijavo bomo pregledali in jo, v primeru, da ustrezate pogojem, odobrili ter vas umestili na seznam spodaj. Kot rečeno, prvo pivo plačamo mi, naslednje pijače in morebitno hrano si plača vsak sam. Vsi potrjeni udeleženci so našteti na dnu strani, tako da lahko vnaprej vidite, s kom se boste družili.

Pogoj za udeležbo je prijava, ki jo opravite na dnu strani. Število udeležencev je omejeno. Pridržujemo si pravico, da vaše prijave ne odobrimo. Prijava in odobritev prijave je pogoj za vstop v rezerviran del prostora.