Prijavi se v brezplačni program GROWdigital!

Ste prejemnik sredstev P2, SK75 ali SI-SK in iščete dodatno znanje na področju digitalnega marketinga? Prijavite se v brezplačni program GROWdigital z vrhunskimi predavatelji in mentorji in tako svoje mlado podjetje obogatite s celostno strategijo digitalnega marketinga, podprto z merljivimi rezultati.
growdigital-01

Kdaj Datum izberete sami!

Program GROWdigital je sestavljen iz 4 skupinskih izobraževanj s področja digitalnega marketinga in individualnih treningov, na katerih boste lahko dobili pomoč pri konkretni izdelavi strategije nastopa na digitalnih kanalih. Namenjen je startupom, ki ste prejeli spodbude Slovenskega podjetniškega sklada in je za vas popolnoma brezplačen.

Vabimo vas k pregledu programa ter prijavi na naše aktivnosti.

1. del programa: brezplačna skupinska izobraževanja

Program GROWdigital bomo odprli s sklopom štirih skupinskih izobraževanj, kjer vam bodo naši vrhunski predavatelji podali temeljno znanje s področja digitalnega marketinga. Izobraževanja bodo potekala po naslednjem urniku:

Naslov izobraževanja Predavatelj Datum in ura
Uvod v digitalni marketing Marko Penko 14.5.2021, 9.00-13.00
Oglaševanje na Google-u Marko Penko 28.5.2021, 9.00-13.00
Oglaševanje na Facebook-u in drugih družbenih medijih Marko Sekulić 4.6.2021, 9.00-13.00
Spletna analitika in merjenje doseganja ciljev Marko Penko 11.6.2021, 9.00-13.00

Izobraževanja bodo popolnoma prilagojena za podjetje, kot je vaše – ki je v začetnih fazah in ki ima mednarodne ambicije.

Skupaj je udeležba v programu omogočena 20 podjetjem, po 2 udeleženca na podjetje. Prednost imajo tisti, ki se prijavijo prej, do zapolnitve mest. V individualnih treningih lahko sodelujejo zgolj podjetja, ki so se udeležila skupinskih delavnic.

Zaradi trenutnih COVID-19 razmer bo izobraževanje potekalo v spletni obliki. Po izobraževanju boste prejeli tudi gradivo.

O predavatelju Markotu Penkotu:

Marko PenkoTri izobraževanja bo vodil Marko Penko, eden izmed največjih strokovnjakov za spletno oglaševanje v Sloveniji. Marko Penko je univ. dipl. ekonomist z 10 leti izkušenj iz direktnega marketinga in prodaje ter vodenja več milijonov vrednega letnega oglaševalskega proračuna v 21 državah regije CEE.

Marko je eden od dveh aktivnih certificiranih Google trenerjev v Sloveniji ter vodja trženja za podatkovne baze, v okviru česar razvija lojalnostne programe ter strategije trženja na ključne segmente kupcev. Marko je tudi stalni predavatelj na Google Ads Akademiji, strokovnih seminarjih in delavnicah ter imetnik certifikata, ki ga izdaja priznana organizacija za direktni marketing Direct Marketing Association v ZDA.

O predavatelju Markotu Sekuliću:

Že tekom gimnazijskega šolanja se je v Ljubljani rojen Marko Sekulić začel zanimati za možnosti zaslužka preko spleta. Njegov prvi podvig je bila arbitraža med Amazon in Ebay platformo, kjer je izkoristil razlike v cenah produktov in Američanom prodajal vse vrste produktov za majhne marže. Hitro je ugotovil, da ima prodaja na t.i. Marketplace-ih svoje prednosti in slabosti, zato se je kmalu usmeril v lansiranje svojih lastnih online trgovin. Ker pa so za prodajo potrebni obiskovalci, se je začel spogledovati s plačljivim oglaševanjem preko Facebook platforme.

Z nabiranjem izkušenj je začel nuditi tudi drugim trgovinam vodenje oglaševalskih kampanj. Sčasoma se je specializiral za ameriški trg in prodajo fizičnih produktov s pomočjo oglasov na Facebook, Instagram, Pinterest in Snapchat platformah, kjer je različnim spletnim trgovinam pomagal generirati skupno že več kot 2,5 milijona prometa. Poznamo ga tudi kot marljivega člana MP huba., kjer kolegom coworkerjem vsakodnevno deli neprecenljive nasvete s področja Facebook oglaševanja.

Prijava na brezplačna izobraževanja:

Prijavite se lahko preko emaila na maja.fortuna@mladipodjetnik.si ali pa z izpolnitvijo spodnjega obrazca:

2. del programa: brezplačni individualni treningi

Kot prejemniku sredstev P2, SK75 ali SI-SK vas poleg zgoraj naštetih izobraževanj vabimo tudi k vključitvi v drugi del program GROWdigital, kjer boste v okviru individualnega svetovanja prejeli brezplačno celovito pomoč pri izvajanju digitalnega marketinga.

Brezplačno individualno svetovanje bo zajemalo konkretno izdelavo strategije nastopa na digitalnih kanalih, vključno z:

  • izborom optimalnih digitalnih kanalov,
  • podporo pri oblikovanju marketinških sporočil za različne oglase (oblikovanje oglasov, priprava vsebin za oglase ipd.)
  • podporo pri nastavitvi in zagonu akcij digitalnega marketinga,
  • nastavitve analitike in merjenje ciljev digitalnega marketinga.

Z individualnim svetovanjem vam želimo pomagati, da konkretno povečate število generiranih “leadov” in prodajo preko digitalnih kanalov, prav tako pa tudi izboljšate svoja prodajna gradiva in pristope na digitalu.

V okviru programa GROWdigital vam pripada do 20 ur brezplačnih individualnih treningov z enem izmed izbranih mentorjev. Prednost imajo tisti, ki se prijavijo prej, do zapolnitve mest. V individualnih treningih lahko sodelujejo zgolj podjetja, ki so se udeležila skupinskih delavnic.

Izbirali boste lahko med naslednjimi mentorji:

Marko Penko
Marko Penko, freelancer

Marko Penko je izjemen strokovnjak za optimizacijo Google Ads oglasov ter email marketing oglaševalskih kampanj s pomočjo naprednih sistemov analitike, kot je Google AdWords.

Marko Sekulič, freelancer

Marko Sekulič se že 5 let specializira za spletno oglaševanje, točneje za optimizacijo spletnih oglaševalskih kampanj na plafrotmah Facebook, Instagram, Pinterest in Snapchat.

Jaka Klemenčič, EKWB

Jaka Klemenčič je prodajni ninja za optimizacijo oglaševalskih kampanj fizičnih produktov. Startupom pomaga pri razumevanju postavljanja vrednosti njihovega produkta za vzpostavitev prodaje.

Prijava na brezplačne individualne treninge:

Prijavite se lahko preko emaila na maja.fortuna@mladipodjetnik.si ali pa z izpolnitvijo spodnjega obrazca:

Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike od 2014 do 2020.

Udeležba na predavanjih in svetovanju je brezplačna, se pa šteje v de minimis: 97,60 EUR/ predavanje in 122,00 EUR / svetovalno uro.