MP dogodek: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
kingsbox od študenta do milijon evrov prometa

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal.

Kdaj 06.12.2017 od 15:00 do 17:00
Kje NLB CIP
Kontakt info@mladipodjetnik.si
Telefon 030 708 807
Koledar

Mnogo bralcev našega portala ima svojo poslovno idejo. O njej morda razmišljate že več mesecev, nekateri mogoče celo več let. Pa vendarle obstaja zelo velika verjetnost, da ne boste napravili koraka naprej in svoje ideje ne boste pretvorili v uspešno podjetje.

Sklop predavanj Razvij svojo idejo v donosen posel je del dogodkov sklopa Lastno podjetje? Zakaj pa ne! Namenjen je vsem, ki razmišljate o realizaciji svoje poslovne ideje, pa ne veste, kako se je lotiti. S pomočjo zgodb, nasvetov in izkušenj uspešnih mladih podjetnikov vam bomo pomagali pri premagovanju vstopnih ovir v podjetništvo. Z njihovo pomočjo vam bomo pokazali, da se da uspeti.

Na dogodku, ki bo potekal 6. decembra 2017, se bosta predstavila Luka Železnik in Dejan Kobal iz podjetja Tng oprema.

KingsBox – funkcionalna vadba za vse

Mlada podjetnika Luka Železnik in Dejan Kobal sta podjetje Tng oprema ustanovila v času študija. Začela sta leta 2015 kar v domači garaži, v podjetje vložila 7500 evrov, ki sta jih zaslužila s študentskim delom, in se popolnoma posvetila svojim nalogam. V prvem letu sta zaslužila 10 tisoč evrov, nato pa se je njuna pot strmo vzpela.

Z željo, da bi funkcionalno vadbo razširila med širšo populacijo in v funkcionalne centre privabila več ljudi ter da bi hkrati tako posameznikom kot tudi funkcionalnim centrom ponudila opremo vrhunske kakovosti po odličnih in dostopnih cenah, sta oblikovala blagovno znamko KingsBox.

Ponudbo opreme v spletni trgovini sta Luka in Dejan v kratkem času povečala z dveh na 200 izdelkov, v letošnjem letu pa se ta številka približuje 300 izdelkom. Vsi izdelki so oblikovani v Evropi, glede na natančne načrte pa so nato izdelani na Kitajskem ali v Sloveniji. V Sloveniji je izdelanih že 60 odstotkov ponujenih produktov.

Podjetnika organizirata tudi posebne dogodke, povezane s funkcionalno vadbo, v okviru katerih na njuni opremi vadi tudi po tisoč ljudi. Tako širita glas o svoji blagovni znamki med zainteresirane posameznike, ki potrebujejo posamezne kose opreme za domačo rabo ali pa želijo opremiti lastno telovadnico. Slednjim podjetje Tng Oprema ponuja tudi pomoč pri promociji in včlanitev v klub Royal Family.

V letošnjem letu do milijona evrov prodaje

S celostno ponudbo opreme za funkcionalno vadbo, kakršne ne premore noben konkurenčni prodajalec v Evropi, konkurenčno ceno, službo za podporo uporabnikom, kvaliteto, prilagodljivostjo in iznajdljivostjo sta Luka in Dejan v letu 2016, drugem letu poslovanja, prepričala ogromno število kupcev v Sloveniji in Italiji – s prodajo sta zaslužila skoraj 400.000 evrov. V letu 2017 sta že presegla okroglo številko milijon evrov prodaje.

Seveda vsega tega nista dosegla sama in iz garaže. Luka v podjetju skrbi za račune, podporo uporabnikom in spletno stran, Dejan pa za družabna omrežja, marketing in razvoj. Njuna ekipa danes šteje 6 članov, pred kratkim pa sta svoje zaloge preselila v skladišče, ki se razprostira na kar 400 m2. Posebno pozornost namenjata stalnemu izobraževanju»Spodbujava zaposlene, da se učijo. Če vidiva, da bi neko izobraževanje ali kaj drugega pripomoglo k poslovanju podjetja, pokrijeva stroške udeležbe za zaposlene. Pri tem ne pozabiva niti na kakšno stvar za njihovo dušo.«

Če želite slišati Dejanovo in Lukovo zgodbo, se prijavite

Spodbujamo podjetništvo

Sklop predavanj Razvij svojo idejo v donosen posel je del dogodkov sklopa Lastno podjetje? Zakaj pa ne! je namenjen vsem, ki razmišljate o realizaciji svoje poslovne ideje, pa ne veste, kako se je lotiti. S pomočjo zgodb, nasvetov in izkušenj uspešnih mladih podjetnikov vam bomo pomagali pri premagovanju vstopnih ovir v podjetništvo. Z njihovo pomočjo vam bomo pokazali, da se da uspeti.

Največji zaviralec razvoja podjetniških idej je odlašanje.
“Ne vem, ali je moja ideja dobra.” 
“Nimam dovolj denarja za začetek posla.” 
“Trenutno ni primerno obdobje v mojem življenju.” 
“Konkurenca na trgu je velika, ne verjamem, da mi bo uspelo.”

To je nekaj najbolj pogostih izgovorov, ki posameznika odvrnejo od realizacije njegove poslovne ideje.

Takšno razmišljanje ni podjetno!

Evalvacija poslovne ideje je danes lažja kot kadarkoli doslej! Nikoli v zgodovini človeštva še ni bilo bolj primernega obdobja za razvoj podjetniške ideje kot danes! S pomočjo množičnega financiranja in ostalih sodobnih oblik financiranja podjetij je za mala podjetja na voljo več denarja kot kdajkoli prej! Konkurenca je res velika, vendar pa so tudi potrošnja in možnosti prodaje večji kot kadarkoli do sedaj!

Danes je primeren trenutek, da napravite morda največji korak v svojem življenju in se lotite razvoja svoje podjetniške ideje. Kako se je odvijala zgodba Roka Stariča in Nika Veneta, smo že izvedeli, tokrat pa bomo bolje spoznali pot in zgodbo Luke in Dejana.

Kako jima je uspelo?

Dejan in Luka nam bosta na podlagi svoje zgodbe, ki jo je vredno slišati iz prve roke, delila nasvete za lažji vstop v podjetništvo. Zgodbo bomo razdelili v tri faze:

 • faza ideje,
 • faza realizacije ideje,
 • faza rasti podjetja.

lastno-podjetje-zakaj-pa-ne

Na predavanje ste vabljeni vsi, ki:

 • bi radi črpali motivacijo za razvoj ideje iz odlične zgodbe blagovne znamke KingsBox,
 • imate idejo, vendar ne veste, kako se je lotiti,
 • že razvijate svojo idejo in potrebujete napotke za hitrejši napredek.

Dogodek bo potekal po naslednjem programu:

 • 15.00–15.45: Dejan Kobal in Luka Železnik: Kako se je začela najina zgodba
 • 15.45–14.15: Pogovor z gostoma o prvih korakih in načrtih za prihodnost
 • 16.15–16.30: Čas za vprašanja publike
 • 16.30–17.45: Čas za druženje v prijetnem ambientu CIP

Oglejte si videoreportažo s prejšnjega podobnega izobraževanja

Lokacija: NLB Center inovativnega podjetništva.

Aktivnosti financirajo:

Spletni računovodski program miniMAX je namenjen malim podjetjem in računovodskim servisom. NLB logo

6 razlogov, zakaj se morate prijaviti TAKOJ

 1. Popolnoma brezplačno boste dve uri črpali podjetniško znanje in izkušnje.
 2. Prejeli boste izključno praktične nasvete.
 3. Poleg predavanja vam bo na voljo tudi naša celovita podpora za zagon podjetij.
 4. Gre za odlično priložnost, da prenehate odlašati, napravite korak naprej v življenju in začnete svoj posel.
 5. Število mest je omejeno; ko se zapolnijo, bodo prijave zaprte.
 6. Mnenje udeleženke naših podobnih izobraževanj:

Nadja Keržan, Okay.si
“Predavanja Lastno podjetje? Zakaj pa ne! sem se udeležila, preden sem se sploh podala v podjetniške vode, bolj iz “firbca”, saj sem takrat še zaključevala študij. Moram pa priznati, da so me ravno zgodbe gostov, ki so bili na predavanju, opogumile in spodbudile k temu, da sva pred skoraj dvema letoma s sestro odprli spletno trgovino. Ko slišiš iskrene pripovedi o podjetniški poti, vidiš, da nič ni nemogoče, in izveš ogromno pomembnih informacij iz prve roke.” ~ ~ 11.08.2017

Če želite slišati Dejanovo in Lukovo zgodbo, se prijavite:

Za prijavo nam zaupajte: