Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Blockchain Roadshow

Serija dogodkov po Sloveniji. Preverite lokacije in se nam pridružite!

Kdaj 21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Kontakt
Koledar

Tehnologija blockchain je v trenutnem navdušenju javnosti nad kriptovalutami in prvimi javnimi ponudbami kriptožetonov (ICO) nekoliko postavljena v senco. A gre za tehnologijo, ki se jo je sprva celo enačilo s kriptovaluto bitcoin in predstavlja tehnično osnovo za vse, kar danes povezujemo s kriptosvetom. Na Blockchain Roadshowu bomo s slovenskimi strokovnjaki delili znanje in razjasnili še marsikatero neznanko, ki jo morda imate. Govora bo o tehnologiji, kriptovalutah, startupih, varnosti, rudarjenju in vplivu na gospodarstvo. Vabljeni ste vsi, ki se s tematiko še niste nikoli srečali pa tudi tisti, ki ste že aktivni na tem področju in bi se radi mrežili.

Program Blockchain Roadshowa

Preverite seznam krajev, ki jih bomo obiskali. Sledite povezavi za posamezno lokacijo, preverite program in se obvezno prijavite!

Kraj (lokacija) Datum in ura Povezava do programa in prijav
Trbovlje (Katapult) 21. november od 16.30 do 19.00  Kliknite tukaj >>
Nova Gorica (Primorski TP) 24. november od 16.30 do 19.00  Kliknite tukaj >>
Maribor 28. november od 16.30 do 19.00  Kliknite tukaj >>
Ljubljana (celodnevna konferenca) 7.  december  Kliknite tukaj >>
Ljubljana (poglobljena predavanja) 8. december Kliknite tukaj >>

Organizatorji Blockchain Roadshowa

Kaj je Blockchain Think Tank Slovenija?

Blockchain Think Tank Slovenija bo pod okriljem Slovenske digitalne koalicije deloval kot odprta platforma za vse deležnike, ki jih blockchain tehnologija na kakršen koli način zanima: potrošnike, startupe, slovenska blue chip in ostala podjetja, gospodarske zbornice, univerze, pospeševalnike in inkubatorje ter državo. Platforma bo omogočala zbiranje znanja na enem mestu ter njegovo distribucijo k tistim, ki bodo po znanju s področja blockchain tehnologije povpraševali.

Partnerji Blockchain Roadshowa

Vsebinski partner

Gostitelji Blockchain Roadshowa

Partner mobilnosti

Medijski pokrovitelji