03. DIGGIT z vrhunskim programom in tekmovanjem za nagrade

Na 03. slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah, DIGGIT, vas 4. in 5. junija 2014 na Odru pod zvezdami v ljubljanskem LGL-ju ponovno pričakuje vrhunskih program v okviru petih aktualnih tematskih sklopov. Novost letošnje konference pa je tekmovanje za zlate in velike nagrade DIGGIT.
03. DIGGIT z vrhunskim programom in tekmovanjem za nagrade

03. DIGGIT bo ponovno v znamenju digitalnih trendov, dobrih praks in spletnih novosti. Nova znanja boste pridobivali v okviru petih aktualnih tematskih sklopov, ki so upravljanje digitalne razdrobljenosti, spletna trgovina, družbeni mediji, novi poslovni modeli ter kreativnost in tehnologija. Z vami pa jih bodo delili vrhunski slovenski in tuji digitalni strokovnjaki, kot so Davor Runje, agencija Drap, dr. Katharina Wendl, Hervis, Jitka Dvorakova, CZC.cz, Klavs Valskov, Agenda Strategies, Matej Golob, 30Lean, Mariusz Pawelczyk, Sociomantic Labs in mnogi drugi.

Organizatorja pa letos premierno vabita vse slovenske agencije in podjetja, da prijavijo svoje digitalne rešitve, ki na inovativen in kreativen način izkoriščajo prednosti digitalnega okolja. Prijavite lahko katerokoli digitalno delo, od oglasov, mobilnih aplikacij, profilov in strani na družbenih omrežjih, do digitalnih oglaševalskih kampanj in strategij. Svoje delo lahko prijavite v eno ali več izmed 16 kategorij zlatih nagrad DIGGIT, žirija pa bo izmed vseh prijavljenih del izbrala tudi 4 navdušujoča dela, ki bodo prejela velike nagrade DIGGIT.

Dela lahko prijavite na spletni strani konference najkasneje do 28. aprila 2014. Prijava osebne udeležbe do 5. maja 2014 pa vam prinaša dodatne ugodnosti.

Več:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje