080 številke so močna prodajna poteza

Stranke so pri izbiri podjetij pozorne tudi na brezplačne številke.
080 številke so močna prodajna poteza

Brezplačne številke vzbujajo vtis stabilnosti

Pri trženju in prodaji lahko uporabimo več sredstev in orodij, eno izmed zelo vplivnih je vsekakor 080 brezplačna številka. Poleg tega, da se stranke v veliki večini raje odločijo za klic tovrstne številke, jim le ta zbuja vtis stabilnosti in dostopnosti podjetja. Podjetje v njihovih očeh je vredno zaupanja, saj se lahko na to številko obrnejo kadarkoli in povprašajo za informacije in pomoč.

Uporaba tovrstne številke je zelo dobrodošla tudi, če poslujete s tujino, saj se bodo stranke raje obrnile na brezplačno številko. Vsako podjetje se želi predstaviti, kot prijazno do svojih strank in to je vsekakor eden izmed načinov, da vzbudite vtis skrbnosti in ustrežljivosti.

Tovrstne številke prav tako omogočajo odlično korespondenco med podjetjem in strankami, saj so pogosto klicane. V teh klicih so podane ključne informacije v smislu nadgradnje in izboljšanja vašega podjetja in prodajnih artiklov ter posledično same prodaje.

Vir: Business Opportunities

SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje