Ali je potreben nakup kartuše pri najemu tiskalnika?

Nakup kartuše s tonerjem predstavlja za podjetja največji strošek materiala, če tiskalnik ali multifunkcijsko napravo kupijo. Poceni tiskanje pa omogoča najem multifunkcijske naprave ali printerja, saj je v ceno mesečne najemnine zajeta brezplačna uporaba tonerja s črnilom.
nakup-kartuse

Ali je potreben nakup kartuše pri najemu tiskalnika?

To pomeni, da ponudnik storitve najema tehnologije za ugodno tiskanje vključi material v ceno najemnine. Pri tem podjetje kupi samo papir po izbiri. Tonerji s črnilom so na voljo tako za črno bele izpise kot za barvne izpise. V vsakem primeru pa podjetje znatno privarčuje, saj mu ni potrebno kupiti materiala pri drugem dobavitelju.

Nakup kartuše je vključen v ceno najema tiskalnika

Ponudnik Optiprint v vsakem najemnem paketu, tako osnovnem, naprednem kot v paketu po meri, nudi brezplačno uporabo tonerja s črnilom, ki predstavlja ekološko in stroškovno učinkovito rešitev za tiskanje in fotokopiranje. Inovativna tehnologija tonerja neprekinjeno dovaja črnilo na tak način, da ga optimalno porablja, a hkrati zagotavlja najbolj kakovostne barvne in črno bele izpise.

Tako multifunkcijska naprava ali tiskalnik v svoji življenjski dobi ter ne samo pri najemu porabita le en set kartuš in tonerjev, ne glede na to, koliko dokumentov se natisne ali fotokopira na dnevni bazi. Pri tem se podjetje tudi izogne odpadnemu materialu ter s to odločitvijo prispeva k manj onesnaženemu okolju.

Poceni tiskanje s prihranki pri materialu

Podjetje lahko z najemom visoko zmogljivega printerja ali multifunkcijske naprave privarčuje veliko denarja, ki bi ga sicer porabilo za material in druge storitve, če bi tehnologijo za tiskanje kupilo. Visoko obremenjena delovna mesta, ki vsak dan natisnejo in kopirajo veliko dokumentov, na mesečni ravni porabijo veliko črnila. Tako mora podjetje opraviti nakup kartuše v povprečju dvakrat na mesec.

Tonerji s črnilom za multifunkcijske naprave stanejo več kot tonerji za tiskalnike. Originalni set tonerjev stane okoli 50 evrov ali več. To pomeni, da podjetje plača na mesec 100 evrov samo za tonerja s črnilom. V to ni vključen papir in drugi stroški, ki se pojavijo, če podjetje tiskalnik ali multifunkcijsko napravo kupi.

Kaj je še vključeno v najem tiskalnika?

V prejšnjem sestavku smo dognali, da podjetje privarčuje okoli 100 evrov na mesec, ker je v najem tiskalnika ali multifunkcijske naprave vključen brezplačen nakup kartuše oziroma podjetju ni potrebno kupovati tonerjev. Izdatne prihranke pa nudi tudi hiter in odziven servis, ki je s svojimi storitvami popravil in letnih servisov vključen v ceno fiksne mesečne najemnine po pogodbi glede na izbran paket za ugodno tiskanje in fotokopiranje.

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje