Anketa: Kakšne vsebine na portalu pogrešate?

Prosimo vas, da si vzamete minuto svojega časa in rešite kratko anketo. Vaši odgovori nam bodo pomagali, da bomo nabor vsebin na portalu lahko kar v največji meri prilagodili vašim željam in potrebam.
Anketa kakšne vsebine na portalu pogrešate

Anketa: kakšne vsebine na portalu pogrešate?

Sem Tim Kokošinek, študent na Fakulteti za družbene vede, in opravljam praktično usposabljanje v Zavodu mladi podjetnik. Namen ankete je ugotoviti, kaj lahko izboljšamo na našem spletnem portalu. Vaše sodelovanje je za raziskavo ključno, saj lahko le z vašimi odgovori izboljšamo naše vsebine. Anketa je anonimna, za sodelovanje pa boste potrebovali le nekaj minut časa.

Zavod mladi podjetnik deluje že 12 let, prizadevamo si mlade in malo manj mlade podjetnike kar v največji meri pripraviti na podjetniško pot in jim nuditi informacije, ki bi jih zanimale. V Zavodu mladi podjetnik se obračamo na bralce portala, da nam poveste, katere tematike pogrešate na portalu in o katerih temah bi radi izvedeli več. Vabimo vas, da tudi sami podate predloge in dopišete teme, o katerih bi z veseljem brali na portalu.

  • S kljukico označite vse teme, o katerih bi želeli več objav na našem spletnem portalu.

Za vaše sodelovanje se vam prijazno zahvaljujemo.