Katere so najkoristnejše aplikacije?

Porast novih tehnologij modernega človeka sili k čedalje pogostejši rabi le-teh. Tako je tudi z različnimi mobilnimi in računalniškimi aplikacijami, ki naraščajo z bliskovito hitrostjo. In dejstvo je, da mnoge izmed njih lahko izkoristimo v svoj prid.
Katere so najkoristnejše aplikacije?

Katere so najkoristnejše aplikacije? (Vir slike: jannoon028, FreeDigitalPhotos.net)

Poglejmo si seznam najbolj koristnih mobilnih in računalniških aplikacij: od tistih bolj bralno zasnovanih, ki skrbijo za ohranjanje naše ravni razgledanosti in informiranosti (Kindle, iBooks, Nook, CircaNews), do aplikacij družbenih omrežij (Facebook, Snapchat, Pinterest, Tinder, Instagram), tistih z glasbeno noto (Spotify, SoundCloud, Bandsintown) in aplikacij domiselnih spletnih trgovin (Etsy, eBay).

1. Kindle

Kindle, iBooks in Nook so odlični za ohranjanje vašega notranjega duha knjižnega molja. Aplikacija Kindla vam na primer omogoča dostop do Amazonovega širokega ekosistema, ki ga sestavlja preko milijon e-knjig. Poleg njih pa se tu nahajajo še raznovrstne revije, časopisi in teksti …

Aplikacija je brezplačna, dostopna pa na iOS, Android in Windows Phone.

2. Circa News

Circa News je izjemno uporabna aplikacija, ki zreducira ključne dnevne novice na kratka in udarna dejstva, katera vas informirajo v nekaj sekundah. V primeru, da vas zanima določen članek ali tema, se lahko prijavite za sledenje le-temu, ko se zgodijo nadaljnji dogodki.

Aplikacija je brezplačna, dostopna pa na iOS in Android.

3. Instagram

Po vsej verjetnosti ne obstaja boljša in bolj priljubljena aplikacija za deljenje fotografij kot je Instagram. Z več kot 200 milijoni uporabnikov po celem svetu in mnogimi filtri za urejanje fotografij slednji tako predstavlja odlično aplikacijo za vsakodnevno izražanje vaše artistične plati.

Aplikacija je brezplačna, dostopna pa na iPhone in Android.

4. Etsy

Etsy je ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij za iskanje unikatnih daril in stvari ‘vintage’ pridiha. Gre za spletno trgovino, kjer najdete čez 800.000 prodajalcev in čudovite, ročno izdelane umetniške izdelke.

Aplikacija je brezplačna, dostop na iOS in Android.

5. Level Money

Level Money vam pomaga ohranjati vaše razpoložljive finance v določenih okvirih in to na eleganten način. Aplikacija se poveže z vašim bančnim računom in v vsakem trenutno lahko preverite, koliko ste določen dan zapravili. Nato vam slednja predlaga, koliko lahko zapravite glede na vaš dohodek, mesečne potrošniške navada in na vaše želje po prihrankih.

Aplikacija je brezplačna, dostop na iOS in Android.

Vir: BusinessInsider

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje