Asus tik pred lansiranjem Android Zen ročne ure v ZDA

Asus kani 9. novembra na trg Združenih držav Amerike lansirati novo Android pametno Zen ročno uro, za ceno sprejemljivih 199 ameriških dolarjev. Unikatni dizajn, program, prijazen uporabnikom in pregleden kvadratni zaslon že navdušujejo potencialne kupce …
Asus tik pred lansiranjem Android Zen ročne ure v ZDA

Asus tik pred lansiranjem Android Zen ročne ure v ZDA (Vir fotografije: ASUS)

Asusov projekt je zanimiv iz kar nekaj razlogov: prvič, v primerjavi s preostalimi Android urami ponuja povsem unikatni dizajn, ki spominja na seksi Apple ročno uro, prihajajočo v naslednjem letu; drugič, je prva Android ura, ki vsebuje bolj kostumiziran program za svojo ciljno skupino in nenazadnje; iz stališča oblikovalcev in uporabnikov je s svojim kvadratnim zaslonom veliko bolj pregledna kot tiste njene predhodnice, ki so jih izdelali z zaslonom v obliki nepravilnega kroga.

Odlična kombinacija mode in funkcij …

Asus tako ponuja izdelek, ki predstavlja resnično pametno inovacijo, z odlično kombinacijo mode in funkcij, z baterijam prijaznim AMOLED zaslonom, in prijetnimi, povsem prilagodljivimi opcijami.

Ob tem sama pametna ura lahko služi tudi kot daljinec in menedžer časa, medtem ko imamo poslovno predstavitev ali kakšno drugo predavanje, meri korake, ki jih naredimo, porabo kalorij, srčni utrip, intenzivnost vadbe in nivo relaksacije. Kljub temu v tovrstnem Asus modelu še ni vgradnje GPS-a, kar pa po vsej verjetnosti že lahko pričakujemo pri novejših modelih.

Ura, zlahka primerljiva s sodobnimi tehnološkimi napravami

S ceno 199 ameriških dolarjev, se sofisticirana Asus Zen pametna ročna ura po mnenju poznavalcev tako zlahka primerja z novimi tehnološkimi napravami, preostale podrobnosti pa bodo uporabniki lahko preizkusili že 9. novembra, ko je predvideno veliko lansiranje tovrstnega izdelka na ameriški trg.

Vir: TechChrunch in Asus.com


Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje