Bodite sami kovač lastnega uspeha – zagotovite si nadzor nad poslovanjem!

Pridružite se več kot 10.000 organizacijam v družini miniMAX. Najbolj priljubljen poslovni spletni program v Sloveniji miniMAX daje odgovore na vprašanja: Kako znižati stroške? Kako do informacij za odločanje? Kako pridobiti čas?
Bodite sami kovač lastnega uspeha – zagotovite si nadzor nad poslovanjem!

Zagotovite si nadzor nad poslovanjem!

Najbolj priljubljen poslovni spletni program v Sloveniji miniMAX daje odgovore na vprašanja:

  • Kako znižati stroške? miniMAX je preprost spletni program, v katerem vodite poslovanje vašega podjetja, vaš računovodja pa podatke v istem programu knjigovodsko obdela. Pozabite na potne stroške in prenašanje dokumentov ter zaračunavanje za prepisovanje teh podatkov.
  • Kako do informacij za odločanje? V miniMAXu imate prek spleta stalno nadzor nad poslovanjem (stanje na TRR, dolžniki, pregledi poslovanja, analize, izvozi…) brez klicanja in čakanja na podatke.
  • Kako pridobiti čas? miniMAX bistveno skrajša čas vnosa podatkov, saj je večina opravil samodejnih: avtomatična knjiženja vseh dokumentov in obračunov, priprava plačilnih nalogov za uvoz v spletne banke, priprava obrazcev za eDavke, sistemske vrednosti dnevnic, kilometrine, prevoza…

Ni skritih stroškov!

Cena mesečnega najema že vključuje…

  • Vse zakonske in vsebinske nadgradnje programa.
  • Nadpovprečno pomoč pri delu s programom
  • Ažuriranje podatkov za obračune (dnevnice, kilometrina, povprečna plača…)
  • Dnevno arhiviranje vaših podatkov.

Poslovni paketi v akciji do 30. marca 2012

Če podpišete pogodbo za uporabo miniMAXa do 30. 3. 2012, si lahko izberete paket, ki najbolj ustreza vašemu modelu poslovanja (zunanji računovodski servis ali lastno računovodstvo) po prilagojenih cenah…

Paketi Poslovanje so namenjeni vodenju poslovanja v povezavi z zunanjim računovodskim servisom, paket MINI Računovodstvo pa organizacijam z lastnim računovodstvom.

Za več informacij pokličite na 05 393 40 37. Brez obveznosti pa se lahko prijavite na brezplačno spletno predstavitev v februarju.

Veselimo se sodelovanja z vami!

P.S.: miniMAX dobite po akcijskih cenah do 30. 3. 2012. Brezplačni DEMO preizkus

Oznake: , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje