Brezplačna spletna orodja za podjetnike

Poslovanje mnogih podjetij je odvisno od prometa, ki ga dobijo prek spletnih iskalnikov. Da bi izkoristili možnosti, ki jih ponuja splet, si pomagajte z naslednjimi brezplačnimi orodji za ključne besede, ki bodo vašemu podjetju zagotovila potreben zagon.
Brezplačna spletna orodja za podjetnike

Izkoristite neskončne možnosti, ki jih ponuja splet. (Vir: iStockPhoto.com)

1. Uporabite AdGooRoo-vo brezplačno poslovno orodje, ki vam pomaga poiskati najbolj priljubljene ključne besede in najboljše oglaševalce, z njegovo pomočjo pa lahko poiščete tudi konkurente, preučite njihovo poslovanje in tako izboljšate svojo ponudbo.

2. Z uporabo orodja WordStream Free Keyword Tool, ki neprestano posodablja svojo zbirko ključnih besed, ki vsebuje že več kot milijardo najbolj priljubljenih izrazov, poiščite pravi način za opis svoje ponudbe, izboljšajte SEO vsebino svoje spletne strani in s tem povečajte promet na strani.

3. S pomočjo brezplačnega programa Quantcast Marketer poiščite izraze za opis proizvodov ali storitev, ki jih nameravate prodajati in demografske informacije o vaših potencialnih strankah.

4. Z orodjem Microsoft AdLabs Commercial Intent preverite ali vaš način opisovanja svoje ponudbe nosi dober tržni potencial. Tako npr. besedna zveza “udobni čevlji” nosi večji tržni potencial kot “tanki vložki za čevlje”. Poiščite torej pravi način za opis svoje ponudbe in povečajte svojo prodajo.

5. S pomočjo orodja Yahoo! Buzz  pa preverite na kakšen način svojo ponudbo opisujejo vaši konkurenti in po potrebi izboljšajte svojo trženjsko strategijo.

Poleg tega se lahko pri iskanju poslovnih idej in zanimivih proizvodov ali storitev, ki bi jih želeli ponuditi potrošnikom v svoji okolici, poslužite uporabe socialnih omrežij, kjer lahko sodelujete v razpravah s potencialnimi potrošniki ali pa s pomočjo orodij kot je Twitter Search poiščete zanimive poslovne dogodke v vaši bližini.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje