Brezplačni preizkus multifunkcijske naprave Optiprint

Na trgu je ponudba tiskalnikov čedalje večja. Dostikrat je težko izbrati tistega, ki vam bo kar najbolj ustrezal. Visoko zmogljivi tiskalniki sicer predstavljajo pomembno pridobitev podjetja, ki ima potrebe po zelo kvalitetnem tiskanju, a kaj, ko gre tudi za visoko začetno investicijo.
najem tiskalnika

najem tiskalnika

Brezplačni preizkus multifunkcijske naprave podjetja Optiprint je odlična ideja za vsa podjetja, ki si želijo koristiti njihove storitve in hkrati ne vedo, če je tiskalnik, ki so si ga izbrali, res tisti, ki jim bo omogočil vse tisto, kar potrebujejo.

Najem tiskalnika je dobra izbira in podjetje razbremeni marsikatere skrbi

Na trgu je ponudba tiskalnikov izjemna. Izbira pravega za vašo pisarno oziroma podjetje je dostikrat težka. Visoko zmogljivi tiskalniki sicer predstavljajo pomembno pridobitev podjetja, ki ima potrebe po zelo kvalitetnem tiskanju, s sabo pa prinesejo tudi visoko investicijo, ki si je marsikatero podjetje ne more privoščiti. Kakšna je rešitev? Tiskalnik, ki si ga želite, si lahko kar sposodite. Na tak način ponudniku plačujete fiksno mesečno najemnino. Poleg tega pa je v ceno vključeno še vse ostalo, kar vam bo zagotavljalo nemoteno uporabo tiskalnika. Ponudnik vam zagotovi morebitna popravila, ko je to potrebno. V primeru, če si tega želite, se lahko izvedejo ustrezne nadgradnje. Če čez nekaj časa naprava ne pokriva več vaših potreb, potem jo enostavno zamenjate z novo. Na tak način si res prihranite marsikatero skrb, nekaj dobrega pa naredite tudi za okolje, saj je na tak način vsak tiskalnik izkoriščen do konca.

Brezplačni preizkus omogoča preverjanje vseh funkcij tiskalnika

Brezplačni preizkus multifunkcijske naprave podjetja Optiprint je tako namenjen temu, da pred odločitvijo, katerega od tiskalnikov boste najeli, preizkusite, če je ta res ustrezen. Na podlagi praktične uporabe in preizkušanja funkcij boste lahko ugotovili, če je bila odločitev prava. V nasprotnem primeru pa se še vedno lahko ob posvetu s strokovnjakom odločite za katerega drugega, ki vam bo bolj ustrezal. Čedalje več podjetij se odloča za najem tiskalnikov in so nad to storitvijo več kot zadovoljni. Gre za to, da za nižji strošek dobite vse tisto, kar potrebujete. Tudi če ste še mlado podjetje brez finančnega zaledja, vas to ne sme ovirati pri tem, da si ne bi omislili tiskalnika, ki ga potrebujete za kvalitetno opravljanje vsakodnevnih opravil.

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje