Career Kicker: prijavite se lahko še do 26. julija

Še do 26. julija bo potekalo zbiranje inovativnih in prodornih predlogov za zasnovo spletne platforme, namenjene promociji lokalne samooskrbe, ki ga organizira Kulturno umetniško društvo Plac v okviru projekta Career Kicker.
Career Kicker: prijavite se lahko še do 26. julija

Career Kicker: prijavite se lahko še do 26. julija (Vir slike: Career-kicker.com)

Kulturno umetniško društvo Plac, ki deluje že od leta 2004, si prizadeva povečati prepoznavnost Metlike kot atraktivne destinacije za ljubitelje narave, izboljšati medgeneracijsko povezanost v lokalnem okolju, prepoznavnost manjših kmetov, obrtnikov, čebelarjev, društev in ostalih manjših podjetnikov ter ozaveščati širšo javnost o pomenu ohranjanja naravne in kulturne dediščine. 

Z namenom izdelati podatkovno zbirko lokalnih pridelovalcev ekološke hrane ter izdelkov različnih starih in domačih obrti ter jih na inovativen način predstaviti širši javnosti prek spletne platforme, so ustvarili projekt Career Kicker, v okviru katerega iščejo inovativne in prodorne predloge za zasnovo spletne platforme, namenjene promociji lokalne samooskrbe, kjer želijo (poleg običajnih promocijskih vsebin) ponudnikom in uporabnikom omogočiti:

Nova priložnost usposabljanja za mlade – Career Kicker >>

  • vpogled v spletno podatkovno zbirko lokalnih ponudnikov blaga in storitev, ki naj deluje na principu zbirnika podatkov in 
  • povezovanje ter navezovanje stikov med lokalnimi ponudniki in širšo javnostjo.

Med rešitvami, prispelimi do 26. julija 2015, bodo izbrali avtorja najboljše ter ga povabili na 14-dnevno prostovoljno usposabljanje na delovnem mestu (4 ure na dan), kjer bo v sodelovanju z mentorjem nadaljeval z delom na predlagani rešitvi.

V vlogi mentorja bo Peter Guštin, idejni vodja projekta, ki ima raznolike izkušnje s področja trajnostnega razvoja podeželja in dela z mladimi. Področje njegovega delovanja vključuje tudi turizem, organizacijo kulturnih in športnih dogodkov ter ekološke pridelave in predelave hrane. Največ znanj in izkušenj je pridobil kot prostovoljec v različnih organizacijah, na poletnih izobraževalnih kampih in pri delu na recepciji turistične destinacije.

Vir: Career-kicker.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje