Coworking miza v Ljubljani za nadobudne podjetnike

MP coworking se nahaja v prostorih Zavoda mladi podjetnik v mestni četrti Dravlje, natančneje na Kunaverjevi ulici 9. V najetih skupnih pisarnah že vrsto let deluje ekipa mladih nadobudnih podjetnikov, ki so se odločili, da bodo svoje poslovne ideje razvijali v ustvarjalnem okolju med ostalimi podjetniki in z njimi izmenjevali ideje, načrte in izkušnje.
3 ključni faktorji pri izbiri coworking ponudnika

MP coworking

Najem skupnih pisarn za delo je odlična alternativa delu doma, pri čemer boste še vedno delali na svojih delovnih projektih, vendar boste imeli pri tem tudi družbo sorodno mislečih ljudi. Priložnost za razvoj novih podjetniških idej pa prinaša tudi nove možnosti pri realizaciji storitev, produktov in projektov.

Komu je namenjena coworking miza v Ljubljani?

Najem mize v skupnih prostorih za delo je namenjen vsem samozaposlenim in freelancerjem, ki so na začetku poslovne poti in za to potrebujejo nekoliko dodatne spodbude za razvoj podjetniške ideje. V coworking način dela pa se lahko vključijo tudi tisti, ki še niso odprli svojega podjetja ali pa tisti, ki že nekaj let uspešno delujejo na trgu pa za svoje delo potrebujejo poslovno enoto v glavnem mestu Slovenije, kjer se nahajajo tudi pomembni kupci in poslovni partnerji.

Coworking pisarne pa so odlična priložnost tudi za vse tiste, ki si ne morejo privoščiti dragih najemnin in vseh ostalih stroškov, povezanih z najemom poslovne enote. Najem mize v Ljubljani omogoča zniževanje obratovalnih stroškov, pri čemer so v najemnino vključene še ostale storitve. Prav tako pisarne nudijo vso potrebno opremo za delo, ki je podjetniku na razpolago in mu je zato ni potrebno kupiti.

Prednosti najema coworking mize v Ljubljani

Zavod mladi podjetnik v skupnih prostorih v glavnem mestu nudi najemnikom oziroma podjetnikom tudi brezplačna izobraževanja in svetovanja, ki se navezujejo na poslovno okolje in podjetniški svet. V zavodu so na voljo za različna vprašanja tudi mentorji, ki podjetnike usmerjajo pri reševanju izzivov.

Članom je na voljo tudi brezplačna uporaba obsežne knjižnice, ki nudi različno literaturo na temo podjetništva. Nudijo pa tudi cenejše in v nekaterih primerih brezplačne vstopnice za različne konference in podjetniška srečanja.

Kaj vse je vključeno v ceno mesečne najemnine?

Coworking prostori za delo imajo tudi sejno sobo, ki je namenjena za sestanke. Del prostora je opremljen z večjimi tablami za pisanje, zraven pa je prostor za pripravo čaja in kave. Miza v Ljubljani zajema uporabo stola in predalnika za dokumente ter uporabo shranjevalnega prostora v večji pisarniški omari. V ceno najema coworking pisarne pa je vključena tudi uporaba zmogljive internetne povezave z omrežjem ter uporaba skupnega brezžičnega printerja za neomejeno tiskanje.

Oznake:
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje