Coworking miza v Ljubljani za nadobudne podjetnike

MP coworking se nahaja v prostorih Zavoda mladi podjetnik v mestni četrti Dravlje, natančneje na Kunaverjevi ulici 9. V najetih skupnih pisarnah že vrsto let deluje ekipa mladih nadobudnih podjetnikov, ki so se odločili, da bodo svoje poslovne ideje razvijali v ustvarjalnem okolju med ostalimi podjetniki in z njimi izmenjevali ideje, načrte in izkušnje.
3 ključni faktorji pri izbiri coworking ponudnika

MP coworking

Najem skupnih pisarn za delo je odlična alternativa delu doma, pri čemer boste še vedno delali na svojih delovnih projektih, vendar boste imeli pri tem tudi družbo sorodno mislečih ljudi. Priložnost za razvoj novih podjetniških idej pa prinaša tudi nove možnosti pri realizaciji storitev, produktov in projektov.

Komu je namenjena coworking miza v Ljubljani?

Najem mize v skupnih prostorih za delo je namenjen vsem samozaposlenim in freelancerjem, ki so na začetku poslovne poti in za to potrebujejo nekoliko dodatne spodbude za razvoj podjetniške ideje. V coworking način dela pa se lahko vključijo tudi tisti, ki še niso odprli svojega podjetja ali pa tisti, ki že nekaj let uspešno delujejo na trgu pa za svoje delo potrebujejo poslovno enoto v glavnem mestu Slovenije, kjer se nahajajo tudi pomembni kupci in poslovni partnerji.

Coworking pisarne pa so odlična priložnost tudi za vse tiste, ki si ne morejo privoščiti dragih najemnin in vseh ostalih stroškov, povezanih z najemom poslovne enote. Najem mize v Ljubljani omogoča zniževanje obratovalnih stroškov, pri čemer so v najemnino vključene še ostale storitve. Prav tako pisarne nudijo vso potrebno opremo za delo, ki je podjetniku na razpolago in mu je zato ni potrebno kupiti.

Prednosti najema coworking mize v Ljubljani

Zavod mladi podjetnik v skupnih prostorih v glavnem mestu nudi najemnikom oziroma podjetnikom tudi brezplačna izobraževanja in svetovanja, ki se navezujejo na poslovno okolje in podjetniški svet. V zavodu so na voljo za različna vprašanja tudi mentorji, ki podjetnike usmerjajo pri reševanju izzivov.

Članom je na voljo tudi brezplačna uporaba obsežne knjižnice, ki nudi različno literaturo na temo podjetništva. Nudijo pa tudi cenejše in v nekaterih primerih brezplačne vstopnice za različne konference in podjetniška srečanja.

Kaj vse je vključeno v ceno mesečne najemnine?

Coworking prostori za delo imajo tudi sejno sobo, ki je namenjena za sestanke. Del prostora je opremljen z večjimi tablami za pisanje, zraven pa je prostor za pripravo čaja in kave. Miza v Ljubljani zajema uporabo stola in predalnika za dokumente ter uporabo shranjevalnega prostora v večji pisarniški omari. V ceno najema coworking pisarne pa je vključena tudi uporaba zmogljive internetne povezave z omrežjem ter uporaba skupnega brezžičnega printerja za neomejeno tiskanje.

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje