Dodaten zaslužek na spletni platformi za refinanciranje

Na spletu je kar nekaj priložnosti za dodaten zaslužek z različnimi naložbami. Vendar se je pri tem potrebno pozanimati o vseh značilnostih, pogojih in predvsem tveganjih posamezne investicijske možnosti, saj vlagatelji lahko kaj kmalu postanejo žrtve prevar.
dodaten-zasluzek

Dodaten zaslužek na spletni platformi za refinanciranje

Med najbolj varne in donosne investicije na spletu spadajo naložbe v zavarovana posojila, ki potekajo na spletnih crowdinvesting oziroma peer to peer lending platformah. To so pravzaprav spletne platforme za množično investiranje oziroma platforme za medsebojno posojanje denarja, pri čemer so ustvarjeni donosi odvisni od načina investiranja in izbora naložb, ki so na voljo na platformi.

Kako ustvariti dodaten zaslužek na platformi Nekster?

Spletna platforma za medsebojno posojanje denarja deluje tako, da upravljavci platforme najprej preverijo posojilojemalca, ki zaprosi za kredit. Nato Bisnode določi posojilojemalcu bonitetno oceno. Temu sledi evalvacija tveganja pri kredibilni zavarovalnici Allianz, ki odobri zavarovanje v primeru neplačila. V tem trenutku platforma odobri posojilo in ga objavi na spletni platformi za refinanciranje.

To odobreno posojilo predstavlja naložbo za vlagatelja, ki vanj vloži sredstva. Vsaka investicija je opremljena s podatki o znesku, obrestni meri in datumu dospelosti, pri čemer investitor lahko izbira med različnimi posojili. Vlagatelj pa na datum zapadlosti dobi poplačano glavnico skupaj z ustvarjenimi obrestmi.

Enostavna registracija na platformi za dodaten zaslužek

Postopek registracije na platformi za refinanciranje je hiter in traja manj kot eno minuto. Pri tem investitor le izpolni prijavni obrazec. V primeru, da je prijava popolna, dobi vlagatelj navodila za pričetek investiranja in prenos sredstev. Pri tem lahko prične z dodajanjem sredstev na investicijski račun, v minimalni vrednosti 10 eur.

Prenos denarja pa je mogoče izvesti le iz osebnega računa. Ko je ta postopek zaključen, se prične investiranje na platformi. Investitor lahko izbere poljubno naložbo oziroma zavarovano posojilo na podlagi višine obrestne mere in datuma zapadlosti.

Kako naložiti sredstva na investitorski račun za dodaten zaslužek?

Prenos denarja na naložbeni račun mora biti izveden iz osebnega računa, ne glede na to, ali je vlagatelj pravna ali fizična oseba. Enako velja za prenos denarja iz investicijskega računa na bančni račun. Izplačilo donosa oziroma glavnice z ustvarjenimi obrestmi je povsem enostavno, saj je le nekaj klikov stran. Pri izbiri je potrebno navesti znesek, ki ga želi investitor prenesti na osebni bančni račun.

Prenos zasluženega denarja iz spletne platforme na račun vlagatelja traja od enega do treh dni. Na spletni platformi za množično investiranje pa je tekom trajanja naložbe mogoče tudi spremeniti številko bančnega računa. Da bi investitor lahko nakazal dodaten zaslužek na nov račun, mora iz novega osebnega računa najprej nakazati minimalni znesek z navedbo namena transakcije.

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje