Ekipa Doctrine med finalisti LAUNCHub-a!

LAUNCHub, med Slovenci izredno priljubljen bolgarski podjetniški pospeševalnik, bo na t. i. podaljšanem vikendu gostil enajst finalistov. Med njimi bo tudi en slovenski - startup Doctrina!
Ekipa Doctrine med finalisti LAUNCHub-a!

Finalisti LAUNCHub-a (Vir slike: LAUNCHub)

LAUNCHub, bolgarski sklad semenskega kapitala, ponovno organizira tridnevni dogodek (“Long Weekend Event”). Na njem bo gostil novo generacijo startupov iz jugovzhodne Evrope, ki bodo imela priložnost pridobiti semenski kapital ter tako pospešiti svojo rast in razvoj. 

Podaljšani vikend bo tokrat potekal med 22. in 24. oktobrom 2014, nanj pa se je uvrstilo 11 startupov, katere je strokovna komisija izbrala izmed več kot 200 prijavljenih.

O Doctrini smo že pisali >>

Med uvrščenimi podjetji, ki prihajajo iz devetih držav, je tudi en slovenski startup – podjetje Doctrina, ki sta ga ustanovila Tomaž Erjavec in Jure Pučko ob podpori investitorja Salus d.d.. Doctrina razvija istoimenski spletni portal, s katerim farmacevtskim podjetjem ponuja možnost, da na enem mestu vrhunsko izobrazijo ključne osebe, katerih naloga je učinkovita prodaja njihovih izdelkov. 

Finaliste čaka še zadnji “pitch”

Dogodek, ki bo potekal v Sofiji (Bolgarija), bo startupom dal priložnost, da od izkušenih mentorjev in podjetnikov pridobijo znanja in nasvete ter se pripravijo na zaključni del prireditve, kjer bodo morali svoj produkt s “pitchem” predstaviti pred investitorji. 

V finaliste, gre za podjetja, ki imajo po mnenju komisije največji potencial za uspeh, je LAUNCHub namreč pripravljen vložiti do 200 tisoč evrov v zameno za delež v podjetju.

O morebitni investiciji se bo odločalo na zaključni prireditvi po nastopu startupov pred investitorji.

Vir: LAUNCHub

Oznake: , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

Vse za podjetje