Enostavno, sodobno in ugodno poslovanje z bančnimi produkti iz Poslovnega paketa SKB banke!

SKB banka pri oblikovanju svoje ponudbe v vedno bolj konkurenčnem in zahtevnem slovenskem okolju upošteva različne segmente strank, njihove potrebe, želje in navade poslovanja. Strateška usmeritev, ki ji sledi, je krepitev kakovostnih dolgoročnih partnerskih odnosov z obstoječimi strankami ter pridobivanje novih strank, s posebnim poudarkom na segmentu malega gospodarstva.
Enostavno, sodobno in ugodno poslovanje z bančnimi produkti iz Poslovnega paketa SKB banke!

SKB Banka

V skladu s to usmeritvijo je SKB banka za srednja, mala in mikro podjetja ter imetnike zasebne dejavnosti pripravila poseben Poslovni paket, torej paket bančnih storitev za malo gospodarstvo, v katerem jim je na voljo enostavno, sodobno in cenovno ugodno poslovanje z bančnimi produkti.

SKB banka v okviru posebnega paketa nudi vsem novim strankam, ki bodo do 15. junija 2007 pri banki odprle transakcijski račun, naslednje ugodnosti:

 • brezplačno vodenje transakcijskega računa do 31. decembra 2007,
 • brezplačno uporabo elektronskega bančništva PRO SKB NET do 31. decembra 2007,
 • brezplačno odobritev poslovne MasterCard kartice za eno leto,
 • brezplačno odobritev prve dovoljene prekoračitve pozitivnega stanja na transakcijskem računu ali brezplačno prvo sklenitev pogodbe za kratkoročni oziroma revolving kredit.

V obdobju od 3. do 31. maja* nudijo posebno ugodno ponudbo dolgoročnih kreditov v evrih. Ponudba, ki poleg hitrejšega in poenostavljenega postopka odobritve kredita ter nižjih stroškov odobritve vključuje tudi ugodne obrestne mere, je namenjena financiranju stalnih ali obratnih sredstev. Obrestna mera je lahko fiksna, enaka za celotno obdobje odplačevanja kredita ali spremenljiva, sestavljena iz referenčne obrestne mere EURIBOR in obrestnega pribitka.
Pogoji financiranja po posebni ponudbi so naslednji:

 • ročnost: dolgoročni krediti do treh let;
 • znesek kredita: do največ 75.000 EUR;
 • način odplačila glavnice: mesečno, v enakih obrokih;
 • način odplačila obresti: mesečno;
 • obrestna mera: že od 5,75 % fiksno ali od 6-mesečni EURIBOR + 1,1 %;
 • stroški odobritve kredita:
 • za zneske do vključno 25.000 EUR: 62,60 EUR,
 • za zneske nad 25.000 EUR do 75.000 EUR: polovični stroški odobritve kredita.

*oziroma do porabe predvidenih sredstev. Banka si pridržuje pravico do predčasnega zaključka sklepanja pogodb.

Prednost Poslovnega paketa je celovito obravnavanje strank. Podjetja niso zgolj gospodarske družbe, pač pa tudi skupina zaposlenih, posameznikov, ki so prav tako v odnosu z banko. Zatorej Poslovni paket poleg ugodnosti za podjetja vključuje tudi dodatne ugodnosti za njihove zaposlene. V okviru posebne ponudbe SKB banka nudi zaposlenim v podjetjih, ki bodo v času akcije odprla transakcijski račun, naslednje ugodnosti:

 • ob odprtju osebnega računa pri SKB banki je imetnik računa oproščen enoletnega nadomestila za vodenje računa in pristopnine za elektronsko storitev SKB NET;
 • enoletno brezplačno uporabo SKB NET-a**.

Prilagojeno ponudbo Poslovnega paketa pa SKB banka nudi tudi obstoječim strankam iz segmenta malega gospodarstva, ki posameznih produktov iz poslovnega paketa še ne uporabljajo.

Vse dodatne informacije so dosegljive na spletnem naslovu www.skb.si/poslovnipaket in v poslovalnicah SKB banke po Sloveniji.

** Opomba: Ponudba velja tudi za obstoječe imetnike osebnega računa pri SKB banki, ki storitve SKB NET še ne uporabljajo.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

22.01.2019 od 16:00 do 19:00
3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

Pri prvih korakih v WordPressu vam bo priskočil na pomoč strokovnjak, ki je postavil že 250 spletnih strani! WordPress je najbolj popularen CMS (ang. content management system), saj obvladuje kar med 50 in 60 odstotkov tržnega deleža. Nameravate postaviti svojo spletno stran? Uporabljamo ga tudi za naš portal in ga toplo priporočamo!
Preberite več >>

Trendi digitalnega marketinga 2019

13.02.2019 od 14:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2019

Pridružite se nam na predavanju Trendi digitalnega marketinga 2019 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega predavanja ne smete zamuditi.
Preberite več >>

MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

20.02.2019 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje