Enostavno, sodobno in ugodno poslovanje z bančnimi produkti iz Poslovnega paketa SKB banke!

SKB banka pri oblikovanju svoje ponudbe v vedno bolj konkurenčnem in zahtevnem slovenskem okolju upošteva različne segmente strank, njihove potrebe, želje in navade poslovanja. Strateška usmeritev, ki ji sledi, je krepitev kakovostnih dolgoročnih partnerskih odnosov z obstoječimi strankami ter pridobivanje novih strank, s posebnim poudarkom na segmentu malega gospodarstva.
Enostavno, sodobno in ugodno poslovanje z bančnimi produkti iz Poslovnega paketa SKB banke!

SKB Banka

V skladu s to usmeritvijo je SKB banka za srednja, mala in mikro podjetja ter imetnike zasebne dejavnosti pripravila poseben Poslovni paket, torej paket bančnih storitev za malo gospodarstvo, v katerem jim je na voljo enostavno, sodobno in cenovno ugodno poslovanje z bančnimi produkti.

SKB banka v okviru posebnega paketa nudi vsem novim strankam, ki bodo do 15. junija 2007 pri banki odprle transakcijski račun, naslednje ugodnosti:

 • brezplačno vodenje transakcijskega računa do 31. decembra 2007,
 • brezplačno uporabo elektronskega bančništva PRO SKB NET do 31. decembra 2007,
 • brezplačno odobritev poslovne MasterCard kartice za eno leto,
 • brezplačno odobritev prve dovoljene prekoračitve pozitivnega stanja na transakcijskem računu ali brezplačno prvo sklenitev pogodbe za kratkoročni oziroma revolving kredit.

V obdobju od 3. do 31. maja* nudijo posebno ugodno ponudbo dolgoročnih kreditov v evrih. Ponudba, ki poleg hitrejšega in poenostavljenega postopka odobritve kredita ter nižjih stroškov odobritve vključuje tudi ugodne obrestne mere, je namenjena financiranju stalnih ali obratnih sredstev. Obrestna mera je lahko fiksna, enaka za celotno obdobje odplačevanja kredita ali spremenljiva, sestavljena iz referenčne obrestne mere EURIBOR in obrestnega pribitka.
Pogoji financiranja po posebni ponudbi so naslednji:

 • ročnost: dolgoročni krediti do treh let;
 • znesek kredita: do največ 75.000 EUR;
 • način odplačila glavnice: mesečno, v enakih obrokih;
 • način odplačila obresti: mesečno;
 • obrestna mera: že od 5,75 % fiksno ali od 6-mesečni EURIBOR + 1,1 %;
 • stroški odobritve kredita:
 • za zneske do vključno 25.000 EUR: 62,60 EUR,
 • za zneske nad 25.000 EUR do 75.000 EUR: polovični stroški odobritve kredita.

*oziroma do porabe predvidenih sredstev. Banka si pridržuje pravico do predčasnega zaključka sklepanja pogodb.

Prednost Poslovnega paketa je celovito obravnavanje strank. Podjetja niso zgolj gospodarske družbe, pač pa tudi skupina zaposlenih, posameznikov, ki so prav tako v odnosu z banko. Zatorej Poslovni paket poleg ugodnosti za podjetja vključuje tudi dodatne ugodnosti za njihove zaposlene. V okviru posebne ponudbe SKB banka nudi zaposlenim v podjetjih, ki bodo v času akcije odprla transakcijski račun, naslednje ugodnosti:

 • ob odprtju osebnega računa pri SKB banki je imetnik računa oproščen enoletnega nadomestila za vodenje računa in pristopnine za elektronsko storitev SKB NET;
 • enoletno brezplačno uporabo SKB NET-a**.

Prilagojeno ponudbo Poslovnega paketa pa SKB banka nudi tudi obstoječim strankam iz segmenta malega gospodarstva, ki posameznih produktov iz poslovnega paketa še ne uporabljajo.

Vse dodatne informacije so dosegljive na spletnem naslovu www.skb.si/poslovnipaket in v poslovalnicah SKB banke po Sloveniji.

** Opomba: Ponudba velja tudi za obstoječe imetnike osebnega računa pri SKB banki, ki storitve SKB NET še ne uporabljajo.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje