Slovenski FlyKly Smart Wheel na Kickstarterju!

Na platformi Kickstarter je danes zaživel nov slovenski produkt. Gre za FlyKly Smart Wheel, električno kolo, ki bo navdušilo prav vsakogar, ki se skozi natrpan mestni promet prebija na kolesu. Produkt je zasnovan tako, da se prilega prav vsem tipom koles, tudi vašemu!
Slovenski FlyKly Smart Wheel na Kickstarterju!

FlyKly Smart Wheel na Kickstarterju!

O FlyKly Smart Wheel

FlyKly Smart Wheel je inovativen produkt, ki lahko iz kateregakoli povsem navadnega kolesa ustvari “pametno” električno kolo. FlyKly lahko na svojem kolesu namestimo namesto zadnjega kolesa in že imamo eleganten prevoz, ki nas na delo ali v šolo lahko prepelje brez truda in potenja. Odlična novica je, da se prilega tako rekoč kateremukoli kolesu, saj obstaja v različnih velikostih in barvah.

Bistvo se skriva v notranjosti, kjer najdemo ultra tanek motor in inteligentno elektroniko, zapakirano v robustno ohišje, ki poskrbi za zaščito pred mehanskimi poškodbami in zunanjimi vplivi.

Podprite projekt na Kickstarterju! >>

Naprava, ki je povezana s pedali, začne delovati takoj, ko uporabnik zavrti pedala, in že v trenutku lahko kolesarimo povsem enostavno in brez vsakega napora. FlyKly iz vašega kolesa prav zares ustvari “pametno” električno kolo, saj deluje v sodelovanju s pametnim mobilnikom, na katerem morate v aplikaciji pred začetkom vožnje nastaviti maksimalno hitrost, ki jo s kolesom želite doseči. FlyKly uporabnikom omogoča, da prevozijo do 50 kilometrov s hitrostjo do 25 km/h! Med tem časom pa poskrbi tudi za vaš mobilnik, saj vgrajeni dinamo napolni baterijo. 

Kdo stoji za projektom?

Projekt FlyKly Smart Wheel je produkt dela slovenske ekipe pod vodstvom izkušenega podjetnika Nika Klanška. “FlyKly Smart Wheel je bil razvit v Sloveniji. Ekipa enajstih inženirjev, designerjev in software programerjev je delala na tem projektu eno leto,” je poudaril Klanšek. 

Klanšek, ki je aktivno sodeloval pri 4 uspešnih Kickstarter kampanjah: LL Stol, ONDU Pinhole, Musguard in Lumu, je pohvalil delo slovenske ekipe razvijalcev: “Razvijati v Sloveniji je bilo super, ker imamo zelo veliko pametnih in sposobnih ljudi, ki lahko razvijejo veliko stvari.”

S projektom FlyKly Smart Wheel Klanšek želi spodbujati kulturo kolesarjenja in izboljšati kvaliteto ljudi, predvsem tistih, ki živijo v mestih. Rešitev, ki jo je zasnoval, je prijazna ljudem, mestu in okolju, saj je neposredni odgovor na problem transporta z avtomobili, ki je eden glavnih onesnaževalcev okolja. 

Podprite projekt!

Da bi Kickstarter kampanja lahko uspela, mora Klanšek in njegova ekipa do 25. novembra 2013 doseči zastavljeni cilj: zbrati 100 tisoč dolarjev. Zaenkrat kaže odlično, saj je projekt že v prvih urah uspel prepričati 40 podpornikov, ki so projekt podprli s 7 tisoč dolarji! 

Projektu pa lahko pomagate tudi vi, in sicer s podporo na Kickstarterju ali pa tako, da objavo delite!

Podprite projekt na Kickstarterju! >>

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje