Fundacija za ustvarjalne mlade – prijavite se lahko še do 31. avgusta!

Fundacija za ustvarjalne mlade je namenjena posameznikom z ambicioznimi podjetniškimi idejami, ki so stari 17 - 22 let. Fundacija jim zagotavlja finančno podporo in mentorstvo za obdobje enega šolskega leta.
Fundacija za ustvarjalne mlade (Vir: fundacijaum.si)

Fundacija za ustvarjalne mlade (Vir: fundacijaum.si)

Ustvarjalnik prek Fundacije za ustvarjalne mlade vsako leto podpre 10 najbolj izstopajočih talentov. Dodeli jim finančna sredstva za razvoj ideje in jim nudi mentoriranje. Poskrbi za to, da se mladi povežejo z ljudmi, ki jih potrebujejo pri uresničevanju svoje ideje kot so vlagatelji, bodoči partnerji in odločevalci v Sloveniji in širše. V sklopu programa je udeležencem na voljo 24 vrhunskih mentorjev.

Več informacij o projektu >>

Kaj prejmejo udeleženci?

  • izobraževalni vikend: Vsi prejemniki podpore so deležni 3-dnevnega izobraževanja, v sklopu katerega si lahko pod vodstvom uspešnih gospodarstvenikov in mentorjev začrtajo svojo podjetniško pot;
  • individualno mentorstvo: vsak udeleženec pridobi mentorja, ki mu individualno pomaga pri razvoju ideje;
  • demo dan: gre za možnost javne predstavitve projektov pred ključnimi odločevalci, vlagatelji in javnimi osebnostmi;
  • mesečno štipendijo za izvedbo projekta: za obdobje enega šolskega leta prejemajo udeleženci mesečno štipendijo, s pomočjo katere lahko razvijajo idejo;
  • pomoč pri izgradnji ekipe: Poskrbljeno je, da se udeležence poveže z ljudmi, ki jih ti potrebujejo pri uresničitvi projekta;
  • vključenost v tesno povezano skupnost somišljenikov;
  • pomoč pri pridobivanju zagonskih sredstev: možnost predstavitve pred vlagatelji, sponzorji in drugimi;
  • medijsko podporo: prek medijske izpostavljenosti do večje prepoznavnosti projekta;
  • aktualno znanje: udeležencem bodo na voljo strokovnjaki z različnih področij, ki jim bodo lahko pomagali po najboljših močeh.

Bi se radi prijavili? To lahko naredite na naslednji povezavi >>

O Fundaciji

Fundacija je bila ustanovljena leta 2018 z namenom, da se podpre izstopajoče mlade, ki so že v času srednje šole dosegli vidne uspehe, ki niso povezani s šolskimi ocenami. Z vključitvijo v program jim je ponujena priložnost, da izkoristijo svoje potenciale.

Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

09.12.2019 od 13:00 do 21:00
Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Kje preživeti ponedeljek, 9. decembra? Če razvijate oziroma vodite svoj posel, potem si ne moremo zamisliti boljšega kraja kot NLB Center inovativnega podjetništva. Na ta dan se bomo namreč v družbi uspešnih slovenskih mladih podjetnikov družili ob temah, ki vam bodo pomagale pri razvoju in rasti podjetja. Če bi radi v letu 2020 kot mladi podjetniki napravili korak naprej, te BREZPLAČNE konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje