Hexapad je pričel z zbiranjem sredstev na Kickstarterju!

Hexapad, velika stenska tablica za delovna okolja, kot jo je opisal Tomaž Jug iz podjetja Editor, je pričela s zbiranjem sredstev na Kickstarterju. Ekipa, ki stoji za projektom, mora sedaj v 45 dneh zbrati 150 tisoč dolarjev, ki so potrebni za proizvodnjo prvih 200 primerkov.
Hexapad je pričel z zbiranjem sredstev na Kickstarterju!

Hexapad je pričel z zbiranjem sredstev na Kickstarterju! (Vir slike: Kickstarter)

Meseci trdega dela so bili potrebni, da je izpod rok slovenske ekipe nastal nov produkt, ki ima velik potencial spremeniti svet velikih zaslonov na dotik.

Gre za produkt Hexapad, ki je nastal pod vodstvom Tomaža Juga iz podjetja Editor, Matjaža Škabarja, ki je poskrbel za razvoj programske opreme, ter treh nadobudnih študentov Irene Robek, Vitota Kužnarja in Roka Kogoja, ki so se spoznali na startup vikendu v Primorskem tehnološkem parku.

Kot je Tomaž Jug zapisal na predstavitveni strani na Kickstarterju, verjame, da se nam obeta tiha revolucija na področju velikih zaslonov na dotik: »Nastopil je čas za velike stenske tablične računalnike in Hexapad je tu, da zastavi prave smernice.« Spreminjajo se vzorci, po katerih deluje naša kultura, in v ospredje čedalje hitreje prihajajo večji, bolj pregledni zasloni, ki uporabnikom omogočajo veliko večjo stopnjo interakcije z digitalnimi napravami. »Časi, ko sta kraljevala kreda in tabla, so že zdavnaj za nami,« meni Jug.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Prostor za novo tržno nišo se torej odpira in slovenska ekipa je na dobri poti, da jo prva zapolni s svojim produktom. Razvili so namreč tehnologijo, ki je v nasprotju z že obstoječimi preostalimi velikimi ekrani na dotik cenovno dostopna, hkrati pa zelo enostavna za razvoj novih aplikacij.

Platforma Hexapad bo prav zaradi enostavnosti organizacijam dovoljevala, da zasnujejo lastne aplikacije ali prilagodijo že obstoječe po lastnih željah, s čimer si bodo precej olajšale interakcijo s svojim občinstvom.

Da bi projekt lahko zaživel, mora ekipa zbrati 150.000 dolarjev, ki jih potrebuje za zagon proizvodnje prve serije produktov. V manj kot 24 urah je ekipa že uspela zbrati skoraj tisoč dolarjev, časa pa ima še do 17. julija 2014. S svojo donacijo jim lahko pomagate tudi vi, in sicer na spodnji povezavi.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2019

13.02.2019 od 14:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2019

Pridružite se nam na predavanju Trendi digitalnega marketinga 2019 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega predavanja ne smete zamuditi.
Preberite več >>

MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

20.02.2019 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje