Hexapad je pričel z zbiranjem sredstev na Kickstarterju!

Hexapad, velika stenska tablica za delovna okolja, kot jo je opisal Tomaž Jug iz podjetja Editor, je pričela s zbiranjem sredstev na Kickstarterju. Ekipa, ki stoji za projektom, mora sedaj v 45 dneh zbrati 150 tisoč dolarjev, ki so potrebni za proizvodnjo prvih 200 primerkov.
Hexapad je pričel z zbiranjem sredstev na Kickstarterju!

Hexapad je pričel z zbiranjem sredstev na Kickstarterju! (Vir slike: Kickstarter)

Meseci trdega dela so bili potrebni, da je izpod rok slovenske ekipe nastal nov produkt, ki ima velik potencial spremeniti svet velikih zaslonov na dotik.

Gre za produkt Hexapad, ki je nastal pod vodstvom Tomaža Juga iz podjetja Editor, Matjaža Škabarja, ki je poskrbel za razvoj programske opreme, ter treh nadobudnih študentov Irene Robek, Vitota Kužnarja in Roka Kogoja, ki so se spoznali na startup vikendu v Primorskem tehnološkem parku.

Kot je Tomaž Jug zapisal na predstavitveni strani na Kickstarterju, verjame, da se nam obeta tiha revolucija na področju velikih zaslonov na dotik: »Nastopil je čas za velike stenske tablične računalnike in Hexapad je tu, da zastavi prave smernice.« Spreminjajo se vzorci, po katerih deluje naša kultura, in v ospredje čedalje hitreje prihajajo večji, bolj pregledni zasloni, ki uporabnikom omogočajo veliko večjo stopnjo interakcije z digitalnimi napravami. »Časi, ko sta kraljevala kreda in tabla, so že zdavnaj za nami,« meni Jug.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Prostor za novo tržno nišo se torej odpira in slovenska ekipa je na dobri poti, da jo prva zapolni s svojim produktom. Razvili so namreč tehnologijo, ki je v nasprotju z že obstoječimi preostalimi velikimi ekrani na dotik cenovno dostopna, hkrati pa zelo enostavna za razvoj novih aplikacij.

Platforma Hexapad bo prav zaradi enostavnosti organizacijam dovoljevala, da zasnujejo lastne aplikacije ali prilagodijo že obstoječe po lastnih željah, s čimer si bodo precej olajšale interakcijo s svojim občinstvom.

Da bi projekt lahko zaživel, mora ekipa zbrati 150.000 dolarjev, ki jih potrebuje za zagon proizvodnje prve serije produktov. V manj kot 24 urah je ekipa že uspela zbrati skoraj tisoč dolarjev, časa pa ima še do 17. julija 2014. S svojo donacijo jim lahko pomagate tudi vi, in sicer na spodnji povezavi.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Pravne zahteve za spletne trgovce

17.05.2019 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Pravne zahteve za spletne trgovce

Lastniki spletnih trgovin ponavadi najprej poskrbijo za to, da je njihova spletna stran za obiskovalce - potencialne kupce - privlačna, enostavna in uporabna. Da bi se izognili morebitnim kaznim, pa je takoj za tem treba zadostiti tudi vsem pravnim zahtevam!
Preberite več >>

Nov termin! 3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

03.06.2019 od 15:00 do 07.06.2019 18:00
Nov termin! 3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

Pri prvih korakih v WordPressu vam bo priskočil na pomoč strokovnjak, ki je postavil že 250 spletnih strani! WordPress je najbolj popularen CMS (ang. content management system), saj obvladuje kar med 50 in 60 odstotkov tržnega deleža. Nameravate postaviti svojo spletno stran? Uporabljamo ga tudi za naš portal in ga toplo priporočamo!
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

14.06.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.
Preberite več >>

Vse za podjetje