Imaš inovativno idejo? Prijavi se na Natečaj idej!

Proxima Ventures vse ustvarjalne entuziaste z inovativnimi idejami vabi k sodelovanju na natečaju idej. Udeležencem bodo poleg 3-mesečnega plačanega pripravništva ponudili tudi sredstva za zagon ideje. Prijave so odprte do 25. junija.
Imaš inovativno idejo? Prijavi se na Natečaj idej!

Natečaj idej je odprt do 25. junija (vir: Proxima Ventures).

Proxima Ventures, studio za razvoj in oblikovanje spletnih strani in mobilnih aplikacij, želi, da kandidati čim bolj inovativno razmišljajo o spletnih aplikacijah, mobilnih aplikacijah, mobilnih igrah, IoT rešitvah, storitvah v povezavi s sharing economy, o rešitvah družbenega problema ali o drugih popularnih techy & trendy storitvah ali pa o čisto nečem novem, presenetljivem. Organizatorje Natečaja idej predvsem zanimajo prebojne inovativne ideje, ki so enostavne, realno izvedljive in tržno zanimive. »Bolj kot sama ideja nas zanimajo načini razmišljanja posameznikov.«

V podjetju, kjer se ukvarjajo z razvojem tehnoloških produktov in izvajanjem projektov, so namreč zaznali potrebo po samoiniciativni, inovativni in drzni osebi, ki je enostavno ni mogoče najti skozi klasične kanale in oglasne poti za prosta delovna mesta. Zato so se odločili, da tokrat iskanje talentov izvedejo na prav poseben način, in sicer z natečajem idej.  

Pripravništvo bo potekalo v starem mestnem jedru Ljubljane (Vir: Proxima Ventures)

»Z natečajem želimo spoznati ustvarjalne osebe, ki znajo prepoznati priložnosti in izzive, ki jih ponuja sodobna tehnologija, z željo po stalnem učenju in strokovni rasti. Želeli bi čim večjo vpletenost pobudnika k razvoju ideje in samostojnost pri izkoriščanju sredstev, ki mu bodo na razpolago. Glede na naš prispevek pri izvedbi pa bomo dorekli delež na projektu. Za uresničitev ideje se bomo dogovorili v upanju, da odnos preraste v dolgoročno sodelovanje oziroma zaposlitev,« odločitev o natečaju komentirajo v podjetju.

»Kot družbeno odgovorna ekipa tudi čutimo dolžnost, da pomagamo tistim, ki bi jim znanje in izkušnje z delom v ekipi najbolj koristilo in jih opolnomočilo.«

Natečaj nima starostnih ali kakršnih koli drugih omejitev. Nanj se lahko prijavi vsak, ki ima željo uresničiti svoje zamisli, a nima sredstev ali znanja. Proxima Ventures poleg priložnosti ponuja tudi znanje, nadejajo pa se posameznikov z močno voljo po osebni in strokovni rasti ter pridobivanju novih izkušenj in širine na področju startup sveta.

Med prispelimi projekti bodo izbrali najprimernejše kandidate, s katerimi bo opravljen intervju. Izbrani pobudnik bo nato v obliki 3-mesečnega plačanega pripravništva skupaj z ekipo brusil in razvijal svojo zamisel, razvojne, vodstvene in podjetniške veščine. Na voljo mu bo mentorstvo in storitve v obliki razvoja, resursov, prostora, licenc programske opreme in trženja – v skupni vrednosti 10.000 eur. Mentorji programa bodo ključne osebe znotraj Proxima Ventures skupine – vodja razvoja, vodja ekipe, vodja načrtovanja in vodja marketinga. Ostali člani ekipe bodo prispevali svoje spretnosti in izkušnje, kjer bo le mogoče.

Mentorji programa bodo ključne osebe znotraj Proxima Ventures skupine (Vir: Proxima Ventures). 

Pripravništvo bo dobilo epilog s t. i. demo dnevom, ko bo pripravnik oz. zmagovalec Natečaja idej celotno 3-mesečno delo tudi predstavil. Pri tem gre pravzaprav za uveljavljeno obliko, ki se jo poslužujejo pospeševalniki tako doma kot po svetu. Če se bodo z izbrano osebo ujeli, bodo sklenili dolgoročno sodelovanje oz. mu ponudili zaposlitev. Prijave na natečaj so možne do 25. junija.

»V primeru uspeha prvega natečaja nameravamo v prihodnje program razširiti in ponuditi roko pri izvedbi projekta več posameznikom,« zaključujejo v podjetju.

Oznake: , , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje