Iščem računovodski servis za svoje podjetje

Če ste dali oglas »iščem računovodski servis« ali pa ste se o storitvah računovodij pozanimali preko spleta, tedaj veste, da je na trgu mnogo izbire. Če želite za svoje podjetje najti kakovostne, strokovne in ažurne računovodske storitve, tedaj se lahko obrnete na ponudnika e računovodstva s  programom v oblaku.
iscem-racunovodski-servis

Iščem računovodski servis za svoje podjetje

Na spletni strani ponudnika programa za vodenje poslovnih knjig boste našli široko izbiro med računovodjami, ki so vključeni v sistem v oblaku. Če želite svoje poslovanje digitalizirati in imeti pregled nad vsemi finančnimi podatki, ki jih v določenem trenutku potrebujete, tedaj je smiselno, da za svoje podjetje izberete knjigovodjo, ki storitve opravlja v poslovnem programu v oblaku.

Iščem računovodski servis, ki uporablja program v oblaku

Minimax poslovni program, ki deluje na internetno povezavo in do katerega lahko dostopate iz katerekoli elektronske naprave, uporablja več kot 1000 podjetij, ki nudijo računovodske storitve. Tako se lahko povežete z računovodjo po vaši izbiri in povprašate o personalizirani ponudbi. Družbo za vodenje poslovnih knjig lahko na spletni strani poiščete glede na želeno regijo oziroma lokacijo ali pa po nazivu.

Povezava med podjetnikom in računovodjo

Pri ponudniku e računovodstva lahko izberete različne poslovne pakete, ki so namenjeni temu, da se enostavno in hitro povežete s svojim računovodjem preko programa v oblaku. V vsakem primeru imata oba dostop v program, pri čemer lahko tako vi kot računovodja vnašate knjigovodske postavke in račune, pregledujete obveznosti do dobaviteljev in mnogo drugega. Računovodji lahko dodelite pravice z dostopom do določenih baz podatkov in posameznih funkcij, ki jih program nudi.

Online poslovni program z rednimi posodobitvami

Povezani elektronski program v oblaku zagotavlja računovodjem in vašemu podjetju nenehne posodobitve sistema in posodobitve podatkov, ki se v programu spremenijo takoj, ko stopijo v veljavo zakonodajni predpisi ali pa spremenjeni računovodski standardi, ki jih je pri knjiženju, obračunavanju davkov in plač potrebno striktno upoštevati.

Tako boste imeli natančen pregled nad poslovanjem. Pri tem bosta imela tako vi kot računovodja usklajene poslovne podatke in različne dokumente, ki jih potrebujete za delo.

Računovodja z brezpapirnim poslovanjem

V primeru, da ste v spletni brskalnik vpisali »iščem računovodski servis z brezpapirnim poslovanjem«, tedaj se vam bodo odprla polja z naslovom e računovodstvo, ki ga nudi poslovni program v oblaku. Sodobna informacijska tehnologija omogoča, da si z računovodjem izmenjate skenirane listine in dokumente, pri čemer jih računovodja evidentira in poknjiži v online programu.

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

SIO: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

30.01.2020 od 15:00 do 19:00
SIO: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje