Je vaša spletna trgovina pripravljena na praznično obdobje?

Prihaja praznični čas, ko bo zaradi večjega števila spletnih nakupov še toliko bolj pomembno hitro delovanje vaše spletne trgovine. V te namene vam priporočamo prehod na zmogljivejše gostovanje. Pri Domenci za vas pripravljajo posebne popuste.
Je vaša spletna trgovina pripravljena na praznično obdobje? (Vir: Pixabay)

Je vaša spletna trgovina pripravljena na praznično obdobje? (Vir: Pixabay)

Pred vrati je čas, ko na spletu opravimo največ nakupov. Začne se z “Black Friday”, nadaljuje z Miklavžem, Božičkom, Dedkom Mrazom, novim letom … Verjetno ste že pripravili načrt promocij. Ste poleg tega preverili tudi, če je na naval potencialnih kupcev pripravljena tudi vaša spletna trgovina?

Hitrost delovanja spletne trgovine je ključna!

Živimo v času, ko lahko skorajda vsakdo odpre spletno trgovino, zato so podrobnosti še kako pomembne. Hitrost spletne trgovine je velikokrat dejavnik, ki odločilno vpliva na poslovno uspešnost podjetja.

Le za 1 sekundo hitreje naložena spletna stran lahko izboljša konverzijo za 7 %! (vir: cloudflare.com)

Na hitro delovanje spletne trgovine vplivajo različni dejavniki; od optimizacije delovanja trgovine do zmogljivosti strežnika in paketa, kjer stran gostuje. Če vaša spletna trgovina še vedno gostuje na manj zmogljivih (a zato cenovno ugodnih) paketih spletnega gostovanja, obenem pa beležite vse več obiskovalcev, je sedaj zadnji čas, da razmislite o selitvi na zmogljivejši paket. Verjetno ne želite, da bi vaša trgovina prenehala delovati v času največjega navala obiskovalcev?

Rešitev: spletno gostovanje za najbolje obiskane spletne trgovine

Ekipa Domenca.com je zato pripravila nov tip spletnega gostovanja: Hiper gostovanje. Hiper gostovanje je namenjeno najbolj zahtevnim in najbolje obiskanim spletnim trgovinam. Gostovanje je zmes izjemne zmogljivosti VPS strežnikov ter enostavnosti deljenega gostovanja.

Med razloge za izbiro Hiper gostovanja spadajo še:

  • Vaša spletna trgovina bo delovala do 6-krat hitreje! Za to bodo poskrbeli hitri Litespeed strežniki in SSD diski;
  • Optimizirano za Magento in WordPress + WooCommerce. S pomočjo vtičnikov za predpomnjenje boste lahko izkoristili vse prednosti, ki jih nudi Litespeed. Preverite LSCache za WordPress trgovine in LiteMage Cache za Magento trgovine;
  • Za varnost poskrbi Domenca aktivna zaščita, ki samodejno odpravlja ranljivosti, s pomočjo požarnega zida (Firewall) preprečuje vdore in napade (npr. DDoS napade) ter vas opozori v primeru najdbe sumljivih datotek ali aktivnosti.

Pomembna prednost Hiper paketov je tudi zanesljiva ekipa Domence, na katero se lahko obrnete, če se srečate s težavami.

Preizkusite, kako hitro lahko vaša trgovina deluje na Hiper gostovanju!

Pri Domenci verjamemo, da je Hiper gostovanje res najboljša rešitev za vse priljubljene spletne trgovine. Da bo odločitev za prehod na zmogljivejše gostovanje lažja, smo pripravili posebne popuste za nova naročila. Izkoristite 30 % popust in NAROČITE HIPER PAKET še danes!

Vas zanima več o novem Hiper gostovanju? Preberi še več razlogov za prehod na HIPER GOSTOVANJE >>

SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje