Kako od zapiskov na roke do digitalnih zapiskov?

Potem ko ste pridno zapisovali snov na predavanju v svoj zvezek, si doma radi pretipkate snov na računalnik, zapiske natisnete in se nato iz njih učite. Težava pri vsem tem pa je, da vam tipkanje zapiskov vzame kar nekaj časa.
Kako od zapiskov na roke do digitalnih zapiskov?

Iz pisane oblike do digitalne različice (Vir slike: YouTube).

Če ste kdaj zavili v knjigarno in brskali za rokovniki, koledarji ali zanimivimi zvezki, ste gotovo že naleteli na znamko Moleskine. Pustimo na strani, ali so res najboljši zvezki na svetu, kot bi dejali njihovi oboževalci in se osredotočimo raje na zvezek, ki ga je razvilo isto podjetje.

Na voljo le prek Amazona

Moleskine Evernote Smart Notebook je nastal ravno zato, da bi rešil težavo pretipkavanja zapiskov. Z njim so si avtorji želeli dvigniti našo produktivnost. Na prvi pogled ni videti nič kaj drugačen od svojih bratcev in sestric, zanj je treba odšteti tudi podobno ceno. Za zdaj je nam najbližje na voljo, če ga naročimo prek Amazona.

YouTube

Kamera, ki digitalizira zapiske

Lastnik pametnega notebooka vzame v roke običajno pisalo in začne s pisanjem. Ko pa je čas, da misli oziroma zapiske pretopimo v digitalno obliko, pa pametni zvezek pokaže svoje sposobnosti. Deluje s pomočjo Evernotove kamere, ki je sposobna digitalizirati človeško pisavo.

Imaš zapiske?

Njegove črte omogočajo enostaven in čist prenos informacij. Uporabimo lahko tudi sistem označevanja, kar nam omogoči, da lahko po naših zapiskih tudi iščemo. In kar bo študentom še najbolj všeč – možno jih je deliti s komerkoli.

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje