Kako vnaprej razporediti objave na Facebooku?

Možnost vnaprejšnjega razporejanja objav na Facebooku sicer obstaja že kar nekaj časa, a nekateri te dobrodošle in priročne možnosti še vedno niso prepoznali. Ta predvsem podjetjem olajša delo in lažje planira objave.
Kako vnaprej razporediti objave na Facebooku?

Objave lahko razporejamo tudi do šest mesecev vnaprej (Vir slike: Google Play)

Korak za korakom predstavljamo postopek vnaprejšnega razporejanja objav.

Objavo lahko nastavimo kar za šest mesecev vnaprej, ta možnost pa omogoča objave v najmanj 10-minutnih intervalih. Možnost vnaprejšnjega razporejanja objav pozdravljajo predvsem podjetja, ki imajo na Facebooku svoje strani, saj jim olajša postopek in prihrani čas za ostale stvari.

Kako vnaprej uredimo objavo? Prijavite se v račun na Facebooku in pripravite objavo, kot bi jo sicer. Pripnete lahko fotografijo, dodate internetne povezave, videe iz YouTuba. 

V spodnjem levem kotu najdite simbol, ki spominja na uro. S klikom nanj določite leto (omogoča tudi možnost razporejanja objav v preteklosti), mesec, dan in uro objave. Objavo lahko določite za največ šest mesecev vnaprej, zvrstijo pa se lahko v 10-minutnih intervalih.

Ko boste končali s pripravo vnaprejšnje objave, kliknite možnost Schedule.

Česa ne morete objaviti vnaprej? Objavite lahko internetne povezave, fotografije, objave in video vsebine. Ne morete pa vnaprej objavljati foto albumov, dogodkov in ponudb.

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje