Kako v podjetjih zagotoviti vir neoporečne vode?

Ionizatorji vode so namenjeni temu, da vodo prečistijo in iz nje odstranijo vse snovi in delce, ki bi lahko negativno vplivali na njeno kakovost in okus. Verjetno ste vsaj iz medijev že slišali za kakšen primer, kakšne so lahko posledice, če se v vodi pojavijo razne bakterije in virusi.
Vodni bari za neoporečno pitno vodo (Vir: pixabay.com)

Vodni bari za neoporečno pitno vodo (Vir: pixabay.com)

Kljub temu, da je večino časa lahko voda iz pipe kakovostna in varna za uporabo, pa je dovolj en dogodek, ko se v vodo primeša kakšna nevarna snov, da lahko pride do znatnega poslabšanja zdravstvenega stanja posameznika, ki je tako vodo zaužil.

Dobro je poskrbeti za preventivne ukrepe

Prav zato je pametno poskrbeti za preventivo in že preden se zgodi kaj takega, narediti vse, da se pred tem zaščitimo. Tukaj pomembno funkcijo igrajo ionizatorji vode, ki so zasnovani tako, da iz vode odstranijo morebitni vodni kamen, klor, onesnaževalce, pesticide, bakterije in viruse. Rezultat je tudi v boljšem okusu vode.

Vodni bari Spring zagotavljajo neoporečno pitno vodo za celo podjetje

Obstajajo različni ionizatorji vode. Sploh za podjetja, kjer je treba poskrbeti za večje količine prečiščene vode, ki jo bodo imeli na razpolago vsi zaposleni, se priporoča uporabo vodnih barov Spring. Gre za posebne avtomate, ki jih postavimo v poslovne prostore. Tako so vedno na dosegu zaposlenim, strankam in poslovnim partnerjem. Odlikuje jih lep design. V njih se nahaja poseben filtracijski sistem v več nivojih, ki iz vode odstrani vse nečistoče. Uporabniki so navdušeni, saj si lahko postrežejo z vodo želene temperature. Na vrelo vodo, ki jo lahko uporabijo za pripravo čaja, je treba čakati le okoli 15 sekund.

Zadovoljstvo pa ni le na strani zaposlenih. Vodstvo podjetja se rado odloča za nakup vodnih barov Spring, saj imajo s temi avtomati minimalno dela in stroškov. Pri avtomatih, ki za delovanje potrebujejo vodne balone, je treba le-te stalno menjati in skrbeti za zadostne količine posod za vodo. Imamo pa tudi stroške z nakupom, transportom in montažo. Seveda ni treba poudarjati, da iz tega naslova nastajajo tudi velike količine odpadne plastične embalaže, za katero vemo, da je ena glavnih krivcev precejšnjega obremenjevanja okolja. Razkroj plastične embalaže je namreč izjemno dolg proces.

Vodni bari Spring za svoje delovanje porabljajo vodo iz pipe. Po njihovi priključitvi na vodovodno omrežje se nam praktično ni več treba ukvarjati z njimi.

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje