Kako zveste so vaše stranke?

Predstavljajte si dve skoraj identični restavraciji s hitro hrano, pri čemer je prva nekaj ulic bližje vaši pisarni in ima cenejšo ponudbo. Zakaj bi torej nekdo izbral drugo bolj oddaljeno in dražjo restavracijo? V nadaljevanju si preberite odgovor.
Kako zveste so vaše stranke?

Prijaznost šteje. (Vir: sport1.si)

Za stranke je pomemben prvi vtis, ki ga dobijo ob obisku restavracije ali podjetja.

Vzemimo za primer dve restavraciji z enako okusno in kvalitetno ponudbo. Prvi obisk v bližji in cenejši restavraciji vam ostane v spominu kot brezosebna izkušnja kjer dobite občutek, da ste le številka. Medtem pa si obisk v drugi restavraciji zapomnite po prijetnem prijateljskem vzdušju, kjer vam prijazno osebje, ki uživa v svojem delu da vedeti, da jim vaš obisk veliko pomeni. Če ob odhodu zaslišite še prijazen pozdrav in povabilo na ponovni obisk, naslednjič verjetno ne boste niti pomislili, da bi na hitro kosilo zavili v kakšen drug lokal s hitro hrano.

Ta zgodba nosi sporočilo za vsakega podjetnika, saj je mogoče s prijaznostjo in dobrim vzdušjem pritegniti marsikatero stranko. Vprašajte se torej ali bi tudi za vas stranke šle dlje in plačale več?

 

Vir: SmallBizBee

Oznake: ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje