Kakšne informacije nudi kakovosten podjetniški portal?

Podjetniški portal je spletno mesto, kjer so zbrane vse pomembne informacije in novosti iz sveta podjetništva. Informacije o ustanovitvi podjetja, računovodstvu, davčni zakonodaji, pravniškem svetovanju in pridobivanju sredstev za zagon so namenjene vsem podjetnikom, ki za uspešno poslovanje potrebujejo dodatne nasvete in izobraževanja, zato da na podjetniški poti ne bo nepotrebnih ovir.
podjetniski-portal

podjetniski-portal

Spletna mesta za podjetnike vsebujejo tudi vse novice in spremembe v zakonodaji, datume in vabila na poslovne dogodke in konference, informacije za startup podjetja, članke na temo registracije blagovne znamk ter aktualne poslovne priložnosti, kot je uporaba virtualne pisarne ali najem coworking prostora za delo.

Koristne informacije na spletnem mestu za podjetnike

Podjetniški portal nudi uporabne informacije za inovativna startup podjetja in vsa mala podjetja, ki šele začenjajo poslovno pot. Tako so na spletni strani na voljo nasveti in usmeritve pri ustanavljanju in registraciji podjetja, ne glede na to, ali gre za s.p., normirani s.p., zavod, društvo ali d.o.o. Podjetniku so na voljo tudi članki o registraciji blagovne znamke.

Kakovostno spletno mesto za podjetnike nudi tudi kontakte priznanih svetovalcev, ki nudijo osebno svetovanje s področja podjetništva ter pravno svetovanje. Na spletni strani pa podjetnik lahko poišče tudi praktične rešitve, kot je uporaba virtualne pisarne s sedežem podjetja na naslovu ponudnika ter mesečni najem coworking mize za učinkovito delo.

Podjetniški portal s konkretnimi informacijami za tekoče poslovanje

Spletni podjetniški kotiček je namenjen prebiranju uporabnih informacij na področju računovodstva, še posebej kar se tiče obdavčitev, prispevkov in drugih podatkov, ki jih potrebuje podjetnik pri vodenju poslovnih knjig. V spletnem podjetniškem kotičku pa podjetnik lahko poišče informacije tudi na področjih, ki zajemajo:

  • Zaposlovanje delavcev in pravilna sestava pogodb o zaposlitvi
  • Pridobivanje sredstev iz različnih virov financiranja
  • Spletni marketing in oglaševanje na družabnih omrežjih
  • Aktualni državni, občinski in evropski razpisi za pridobivanje povratnih ali nepovratnih sredstev v različnih sektorjih
  • Osveženi mesečni podatki za obračune pri prispevkih, potnih stroških, plačah in drugo

Podjetniški portal z aktualnimi novicami in dogodki

Spletno mesto za podjetnike nudi tudi aktualne novice iz različnih področij računovodstva, davčne zakonodaje, podjetništva in drugo. Podjetnik si lahko ogleda tudi prihajajoče dogodke, kot so različna podjetniška srečanja, konference, seminarji in predavanja na temo podjetništva. Podjetniški portal pa nudi tudi rubrike, kjer so zbrane vse novice o aktualnih poslovnih priložnostih. Tu podjetnik lahko dobi novo idejo za razvijanje posla ali razvoj novih produktov in inovativnih storitev.

Oznake:
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje