Katere prednosti vam prinaša odločitev za najem tiskalnika?

Za najem tiskalnikov se odloča vse več podjetij. To pa zato, ker ta s sabo prinaša številne prednosti pred nakupom naprave; od tega, da se izognemo začetni investiciji, do tega, da se izognemo stroškom popravila.
Prednosti najema tiskalnika (Vir: Bigstockphoto.com)

Prednosti najema tiskalnika (Vir: Bigstockphoto.com)

Mesečni najem tiskalnika nam prinaša številne prednosti. Gre za to, da tiskalnika ne kupite, ampak si ga od ponudnika izposodite. Izberete si tip tiskalnika, ki vam najbolj ustreza, potem pa zanj plačujete fiksni mesečni znesek izposoje. Če se premislite, lahko obstoječi tiskalnik zamenjate z drugim, ki je v ponudbi najema. S tem nimate nobenih dodatnih stroškov. Le znesek mesečnega najema tiskalnika se temu primerno poveča ali zmanjša,

Prednosti najema

Prednosti, ki jih pridobite z mesečnim najemom tiskalnika, se kažejo na številnih področjih. Ena pomembnih se pokaže že takoj na začetku. Če kupimo nekoliko boljši tiskalnik, moramo zanj odšteti precejšen znesek. V primeru najema pa se začetni investiciji izognemo. Plačujemo zgolj mesečno najemnino.

Znano je tudi, kako hitro se tehnologija razvija in vsak trenutek so na trgu nove tehnološke naprave. Prav zaradi tega lahko danes kupimo kakovosten tiskalnik. Prav kmalu pa se lahko na trgu pojavi boljši, ki nam ustreza v večji meri. Če smo tiskalnik kupili, smo nanj vezani in ga ne bomo tako hitro zavrgli, kljub temu, da nam ne služi več tako kot včasih. V primeru najema pa se situacija zasuka v naš prid. Napravo lahko kadarkoli vrnemo ponudniku in se odločimo za novejšo oziroma zmogljivejšo.

Pri nakupu tiskalnika so vsi stroški vzdrževanja, popravil in morebitnih nadgradenj na naših plečih. Tako lahko nepričakovano pride do težav in neželenih stroškov. V primeru najema pa je situacija drugačna. Odgovornost za napravo namreč nase prevzame ponudnik. V primeru kakršnih koli težav in nevšečnosti samo pokličete njihove strokovnjake in priskočili vam bodo na pomoč. Izvedli bodo popravilo, če bo potrebno, priskrbeli vam bodo želene nadrgadnje. To pa za vas ne bo pomenilo nobenih dodatnih stroškov. Dostikrat ponudnik v sklopu izposoje da na voljo tudi določeno količino črnila, ki je že vključeno v najemnino. Tako vam bo res olajšana marsikatera situacija.

Mesečni najem tiskalnika pomeni tudi to, da je vsak tiskalnik v uporabi, dokler je to možno. Tako naredimo tudi veliko za okolje, saj zmanjšamo količino odpadkov v okolju.

Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

09.12.2019 od 13:00 do 21:00
Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Kje preživeti ponedeljek, 9. decembra? Če razvijate oziroma vodite svoj posel, potem si ne moremo zamisliti boljšega kraja kot NLB Center inovativnega podjetništva. Na ta dan se bomo namreč v družbi uspešnih slovenskih mladih podjetnikov družili ob temah, ki vam bodo pomagale pri razvoju in rasti podjetja. Če bi radi v letu 2020 kot mladi podjetniki napravili korak naprej, te BREZPLAČNE konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje