Mednarodna knjižna uspešnica vaša brezplačno

Indijska založba Embassy books je pravkar izdala knjigo The Million Dollar Decision, ki jo je napisal Robert Rolih. Tako se je ob tem dogodku Robert odločil za posebno iniciativo. Za vsak izvod knjige, ki se proda v Indiji, bo podaril en izvod knjige v Sloveniji!
Mednarodna knjižna uspešnica vaša brezplačno

Knjiga je izredno enostavno napisan vodič po področju, ki je danes še posebej pomembno za vse nas: kako si zagotoviti finančno varnost v svetu, ki se izjemno hitro spreminja; kako poskrbeti za svojo pokojnino (vsi vemo, da so državne pokojnine vedno bolj mizerne) ter kako svoj denar vlagati tako, da dobiš čim višje donose.

Drugačna od drugih je v tem, da razkriva ključne informacije o vlaganju denarja in delu z denarjem, ki jih finančna industrija in svetovalci skrbno skrivajo. Prav zaradi teh edinstvenih vsebin, ki dobesedno rešujejo finančna življenja, je knjiga postala mednarodna uspešnica (Amazon bestseller in Hot new release v kategoriji Investing, na Nizozemskem je bila dalj časa najbolje prodajana angleška knjiga na Amazonu, prevedena je bila v Mandarinščino, izdana v Tajvanu, v Bolgariji, …).

Za več informacij o tem, kako dobite svoj izvod in pa še dodatno posebno presenečenje, kliknite tu!

Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje