MINI Seedcamp prihaja v Ljubljano!

V Slovenijo se ponovno vrača dogodek MINI Seedcamp, ki bo v organizaciji Netokracije in Iniciative Start:up Slovenija potekal 19. septembra 2014 v Ljubljani. Zadnji MINI Seedcamp dogodek v Ljubljani je sicer potekal leta 2011.
MINI Seedcamp prihaja v Ljubljano!

MINI Seedcamp prihaja v Ljubljano!

MINI Seedcamp je enodnevni dogodek, na katerem se srečajo startupi in mentorji iz celotne Evrope. Vodi ga londonski pospeševalnik Seedcamp, ki perspektivnim podjetnikom pomaga s finančnim kapitalom, predvsem pa z znanjem in izkušnjami, ki jih z ekipami delijo ugledni domači ter tuji mentorji.

Dogodek se začne s predstavitvijo projektov startupa pred komisijo, nato sledijo ‘ena-na-ena’ mentoriranja. Cilj dogodka je povezati ekipe z mentorji, strokovnjaki in poslovneži, ki jim lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo pri bodočem delu.

Seedcamp je investiral v slovensko Zemanto, Vox.io in Oust.me.

Namen je najti perspektivna, inovativna in globalno usmerjena start-up podjetja, v katera bo Seedcamp investiral. 

Zmagovalci MINI Seedcampa bodo povabljeni na Seedcamp Week v Berlin v novembru, kjer bodo preživeli 3 dni v družbi več kot 150 mentorjev. Takrat bo tudi znana Seedcampova končna odločitev glede investicije.

Vir: Tehnološki park Ljubljana

Oznake: , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

12.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje