MINI Seedcamp prihaja v Ljubljano!

V Slovenijo se ponovno vrača dogodek MINI Seedcamp, ki bo v organizaciji Netokracije in Iniciative Start:up Slovenija potekal 19. septembra 2014 v Ljubljani. Zadnji MINI Seedcamp dogodek v Ljubljani je sicer potekal leta 2011.
MINI Seedcamp prihaja v Ljubljano!

MINI Seedcamp prihaja v Ljubljano!

MINI Seedcamp je enodnevni dogodek, na katerem se srečajo startupi in mentorji iz celotne Evrope. Vodi ga londonski pospeševalnik Seedcamp, ki perspektivnim podjetnikom pomaga s finančnim kapitalom, predvsem pa z znanjem in izkušnjami, ki jih z ekipami delijo ugledni domači ter tuji mentorji.

Dogodek se začne s predstavitvijo projektov startupa pred komisijo, nato sledijo ‘ena-na-ena’ mentoriranja. Cilj dogodka je povezati ekipe z mentorji, strokovnjaki in poslovneži, ki jim lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo pri bodočem delu.

Seedcamp je investiral v slovensko Zemanto, Vox.io in Oust.me.

Namen je najti perspektivna, inovativna in globalno usmerjena start-up podjetja, v katera bo Seedcamp investiral. 

Zmagovalci MINI Seedcampa bodo povabljeni na Seedcamp Week v Berlin v novembru, kjer bodo preživeli 3 dni v družbi več kot 150 mentorjev. Takrat bo tudi znana Seedcampova končna odločitev glede investicije.

Vir: Tehnološki park Ljubljana

Oznake: , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje