miniMAX zelo učinkovit pri izvajanju obveznih pobotov

Uporabniki miniMAXa so na prvem obveznem pobotu uspešno oddali 806 vlog za pobot. Ker je postopek priprave in oddaje prijave zapadlih obveznosti v AJPESov sistem ePobotov v miniMAXu močno poenostavljen, uporabnikom prijava v pobot vzame samo nekaj minut.

Sonja Šinigoj, direktorica podjetja SAOP d.o.o., je poudarila: „Z uspešno izvedbo obveznih pobotov v miniMAXu smo ponovno dokazali, da naše rešitve zmanjšujejo poslovna tveganja, saj so že kar pregovorno vedno pravočasno usklajene z zakonodajo.”

Uporabniki s samo oddajo pobotov niso imeli težav. Ker je postopek prijave zapadlih plačil v sistem obveznih pobotov v miniMAXu poenostavljen, jim priprava in oddaja prijave nista pomenili pomembne izgube časa.

Ker so že poenostavljenemu postopku dodali še uporabniška navodila, so po besedah Matevža Jenka, vodje produkta miniMAX, imeli zanemarljivo število zahtev za vsebinsko podporo uporabnikom, glede na število prijav.

Prek miniMAXa je zapadle obveznosti v sistem ePobotov brez kakršnih koli zapletov že do petka zjutraj prijavilo 570 organizacij.

Postopek priprave in oddaje prijave zapadlih obveznosti v AJPESov sistem ePobotov traja v miniMAXu samo nekaj minut. Gre za pomembno prednost, ki bo najbolj občutena v računovodskih servisih, kjer bodo izvajali po več prijav za svoje stranke.

Po drugi strani pa se bo učinkovita izvedba postopka lahko odražala v ceni in kakovostnejši izvedbi same storitve, kar bo pomenilo dodatno konkurenčno prednost za računovodstva, kjer uporabljajo miniMAX.

Vir:  SAOP

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje