MP dogodki v mesecu novembru

Vabljeni, da se nam pridružite na podjetniških dogodkih, ki jih organiziramo v mesecu novembru. Poleg osrednjega Kako do svojega podjetja, imamo na sporedu še nekaj manjših izobraževanj. Osnove računovodstva so že naslednji teden!

MP dogodek: Osnove računovodstva

Vabljeni ste vsi, ki nameravate odpreti lastno podjetje ali pa ste ga odprli pred kratkim in vam niso najbolj jasni osnovni pojmi na področju računovodstva. Izobraževanje je namenjeno tistim, ki boste svoje računovodstvo vodili sami ter tudi tistim, ki imate zunanje računovodstvo. Dogodek bo na sporedu 6.11.2012 od 17:00 do 18:30.

Več informacij >>

MP dogodek: Stroški v podjetju

Uveljavljanje stroškov je zelo pomembno opravilo pri upravljanju podjetja. Potrebno je pravilno identificirati stroške, ki so davčno priznani odhodek za naše podjetje. Ti stroški nam namreč pomagajo zniževati davčno osnovo, kar pomeni, da v končni fazi plačamo manj davka na dobiček. Seveda je potrebno paziti, da uveljavljamo le stroške, ki nastanejo pri poslovanju našega podjetja, v nasprotnem primeru bodo ti stroški ob morebitni davčni kontroli izvrženi. Dogodek bo na sporedu 15.11.2012 od 17:00 do 18:30.

Več informacij >>

MP dogodek: Kako do svojega podjetja?

Na Ekonomski fakulteti v Ljubljani tokrat organiziramo dogodek na katerem bodo svojo podjetniško zgodbo predstavila tri mlada podjetja. Prvo je primer podjetja, ki je prve korake naredilo v okviru univerze, drugo primer spletnega podjetja, tretje pa je mednarodni startup. Dogodek bo na sporedu 21.11.2012 od 17:00 do 20:00.

Več informacij >>

MP individualno svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Razmišljate o ustanovitvi podjetja, pa imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo podjetja? Je za vas bolj primeren s. p. ali d. o. o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Termin si izberete sami!

Več informacij >>

MP delavnica: Podjetnikovi prvi koraki v podjetju

Se soočate z izzivi vodenja mladega podjetja? Potem vas vabimo na delavnico z naslovom Podjetnikovi prvi koraki v podjetju. Intenzivno delavnico bo vodila naša strokovna sodelavka, odlična poznavalka tematike, računovodkinja Lea Bevčič. Dogodek bo na sporedu 29.11.2012 od 14:00 do 18:30.

Več informacij >>

Oznake: , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje