MP dogodki v mesecu novembru

Vabljeni, da se nam pridružite na podjetniških dogodkih, ki jih organiziramo v mesecu novembru. Poleg osrednjega Kako do svojega podjetja, imamo na sporedu še nekaj manjših izobraževanj. Osnove računovodstva so že naslednji teden!

MP dogodek: Osnove računovodstva

Vabljeni ste vsi, ki nameravate odpreti lastno podjetje ali pa ste ga odprli pred kratkim in vam niso najbolj jasni osnovni pojmi na področju računovodstva. Izobraževanje je namenjeno tistim, ki boste svoje računovodstvo vodili sami ter tudi tistim, ki imate zunanje računovodstvo. Dogodek bo na sporedu 6.11.2012 od 17:00 do 18:30.

Več informacij >>

MP dogodek: Stroški v podjetju

Uveljavljanje stroškov je zelo pomembno opravilo pri upravljanju podjetja. Potrebno je pravilno identificirati stroške, ki so davčno priznani odhodek za naše podjetje. Ti stroški nam namreč pomagajo zniževati davčno osnovo, kar pomeni, da v končni fazi plačamo manj davka na dobiček. Seveda je potrebno paziti, da uveljavljamo le stroške, ki nastanejo pri poslovanju našega podjetja, v nasprotnem primeru bodo ti stroški ob morebitni davčni kontroli izvrženi. Dogodek bo na sporedu 15.11.2012 od 17:00 do 18:30.

Več informacij >>

MP dogodek: Kako do svojega podjetja?

Na Ekonomski fakulteti v Ljubljani tokrat organiziramo dogodek na katerem bodo svojo podjetniško zgodbo predstavila tri mlada podjetja. Prvo je primer podjetja, ki je prve korake naredilo v okviru univerze, drugo primer spletnega podjetja, tretje pa je mednarodni startup. Dogodek bo na sporedu 21.11.2012 od 17:00 do 20:00.

Več informacij >>

MP individualno svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Razmišljate o ustanovitvi podjetja, pa imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo podjetja? Je za vas bolj primeren s. p. ali d. o. o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Termin si izberete sami!

Več informacij >>

MP delavnica: Podjetnikovi prvi koraki v podjetju

Se soočate z izzivi vodenja mladega podjetja? Potem vas vabimo na delavnico z naslovom Podjetnikovi prvi koraki v podjetju. Intenzivno delavnico bo vodila naša strokovna sodelavka, odlična poznavalka tematike, računovodkinja Lea Bevčič. Dogodek bo na sporedu 29.11.2012 od 14:00 do 18:30.

Več informacij >>

Oznake: , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje