Se nam pridružite na MP šoli? Začnemo ta četrtek!

MP šolo za mlade podjetnike sestavljajo 3 delavnice in individualno svetovanje. Preko teh aktivnosti vas vodimo od ideje do produkta, postopkov za ustanovitev podjetja ter kasneje nasvetov za lažje poslovanje vašega mladega podjetja. Delamo v manjših skupinah!
Se nam pridružite na MP šoli? Začnemo ta četrtek!

MP šola.

Pretekli mesec smo izvedli pilotno verzijo MP šole ter priložnost izkoristili za pridobivanje povratnih informacij. Na podlagi tega znanja smo delavnice še bolj prikojili potrebam in zahtevam bodočih in svežih podjetnikov. Želimo si, da se z našo pomočjo in nasveti podate na trg samozavestnejši in opasani z znanjem, ki vam bo prihranilo stroške prvih napak. Prijavite se lahko na vse štiri delavnice, nudimo pa tudi različne kombinacije delavnic.

Pripravili smo naslednje:

Delavnica: Od ideje do poslovnega modela

Imate poslovno idejo, za katero se vam zdi, da ima potencial, vendar potrebujete več informacij o tem, kako jo pretvoriti v posel? Imamo rešitev: Delavnico Od ideje do poslovnega modela, kjer vam bomo pokazali metode, ki te vas bodo naučile izoblikovati poslovni model.

Delavnica: Sam svoj šef

Vsak, ki se odpravlja na zahtevno podjetniško pot, se na začetku sreča z ovirami, ki jih mora nujno premagati, če želi, da bo poslovanje podjetja uspešno. V Zavodu MP se že več let ukvarjamo s svetovanjem mladim podjetjem. Ugotovili smo, katere so glavne težave ter našli rešitve zanje.

Svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Razmišljate o ustanovitvi podjetja, pa imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo podjetja? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja.

Delavnica: Podjetnikovi prvi koraki v podjetju

Se soočate z izzivi vodenja mladega podjetja? Potem vas vabimo na delavnico z naslovom Podjetnikovi prvi koraki v podjetju. Intenzivno delavnico bo vodila naša strokovna sodelavka, odlična poznavalka tematike, računovodkinja Lea Bevčič.

Za več informacij o MP šoli in prijavo kliknite tu >>

Oznake:,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje