Na kaj morate biti pozorni pri izbiri spletnega gostovanja?

Morda ste majhno podjetje in ne nameravate imeti spletne trgovine, a kvalitetna spletna stran je dandanes bistvenega pomena za vsako podjetje. Eden od pogojev za optimalno delovanje spletne strani pa je izbira primernega spletnega gostovanja.
Oglaševanje na Googlu... in še več!

Oglaševanje na Googlu… in še več! (Vir slike: sxc.hu)

Zakaj je izbira pravega spletnega gostovanja tako pomembna?

Od izbire spletnega gostovanja je odvisno, kako bo vaša spletna stran delovala. Za vas in vaše podjetje je zelo pomembno, da se bo spletna stran naložila hitro in brezhibno. Vedeti morate namreč, da dlje časa, kot se bo spletna stran nalagala, več obiskovalcev, ki bi morda lahko bile vaše potencialne stranke, bo stran zapustilo. Vi pa boste ob morebiten zaslužek.

Ko se odločate za spletno gostovanje, lahko izbirate med tujimi in domačimi ponudniki. Praviloma so prvi nekoliko cenovno ugodnejši, a zaradi večje oddaljenosti strežnika ponujajo počasnejše storitve. V kolikor ciljate na slovensko publiko, je najprimerneje, da se odločite za slovenskega ponudnika, saj boste s tem zmanjšali čas nalaganja spletne strani, obiskovalci spletne strani pa bodo dobili vtis, da se vaše podjetje vedno potrudi za kvalitetne storitve. Pri spletnem gostovanju se zato zagotovo ne splača varčevati.

Z izbiro domačega ponudnika gostovanja boste na boljšem tudi v primeru, da pride do težav z delovanjem spletne strani. Ponudnika boste lahko kontaktirali v slovenskem jeziku in veliko ceneje, kot v primeru, da bi opravljali drage telefonske klice čez lužo.

Zavod mladi podjetnik priporoča uporabo storitev Zabec.net. Vsi njihovi strežniki imajo zagotovljeno rezervno napajanje, vrhunsko zaščito ter se nahajajo v Sloveniji, kar je iz tehničnega in podpornega vidika zelo pomemben element. Na tem mestu v branje priporočam zanimiv članek Zakaj gostovati pri domačem ponudniku ali zgodba Mladega podjetnika.

Vir: OurTuts

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2019

13.02.2019 od 14:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2019

Pridružite se nam na predavanju Trendi digitalnega marketinga 2019 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega predavanja ne smete zamuditi.
Preberite več >>

MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

20.02.2019 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje