Najnovejši slovenski Indiegogo projekt izhaja iz februarskega žledoloma

Gotovo se še spomnite letošnje zime, ki je v januarju in februarju dodobro opustošila slovenske gozdove. Jernej Fužir, podjetnik po duši, je v nastali situaciji uspel najti odlično poslovno priložnost in tako je nastal produkt Timber, ki ga lahko te dni predčasno kupite na Indiegogu.
Najnovejši slovenski Indiegogo projekt izhaja iz februarskega žledoloma

Najnovejši slovenski Indiegogo projekt izhaja iz februarskega žledoloma (Vir slike: Indiegogo)

Gre za unikaten USB ključek, ki je narejen iz lesa, najdenega po letošnjem januarskem in februarskem žledolomu. To je za seboj pustilo nepredstavljivo opustošenje v slovenskih gozdovih – več kot polovica gozdov je bila namreč močno poškodovanih, posledice pa še danes niso v celoti odpravljene. 

Mladi podjetnik Jernej Fužir se je sedaj odločil, da izkoristi neprijetno situacijo in odpadli les spremeni v koristen pripomoček, ki bo razveselil marsikoga, ki si želi v svoj računalniško obarvani svet vnesti kanček narave. 

V svoji spletni kampanji, ki jo je oblikoval skupaj z Lenartom Fužirjem in Aleksandrom Tomom Gruenfeldom, poleg USB ključka Timber podpornikom ponuja tudi nakup unikatnih lesenih obeskov za ključe ali verižico, ki imajo vgravirano osebno noto po želji naročnika, ter lesene božične okraske za na smrekico, ki bodo polepšale dom v prazničnih časih. 

Projekt je dobrodelno in ekološko obarvan. Za vsak prodani USB ključek kupec donira določen znesek za sajenje novih dreves v Sloveniji, za kar bo poskrbela Zveza tabornikov Slovenije. Tudi pakiranje, v katerem Fužir dostavi produkte, je ekološko: narejeno je namreč iz naravnih materialov, ki jih je mogoče enostavno reciklirati. 

Fužir skuša s pomočjo spletne kampanje na Indiegogu pridobiti 4 tisoč dolarjev, ki jih potrebuje za namene postavitve lastne spletne trgovine. Del sredstev bo namenil tudi za nakup vse potrebne opreme za izdelovanje lesenih produktov, saj trenutno uporablja najeto opremo. Kampanja se zaključi 1. januarja 2015.

Vas je projekt navdušil? Podprite Timber na Indiegogo >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje