Ne zamudite “pitchev” kandidatov za izbor Mladi podjetnik leta 2015

V Zavodu mladi podjetnik bomo tokrat prvič organizirali dogodek, namenjen predstavitvi oz. "pitchanju" desetih polfinalistov, izbranih med vsemi prijavljenimi na izbor Mladi podjetnik leta 2015. Vabljeni k udeležbi.
Ne zamudite "pitchev" kandidatov za izbor Mladi podjetnik leta 2015

Ne zamudite javnih “pitchev” kandidatov za izbor Mladi podjetnik leta 2015

V NLB Centru inovativnega podjetništva v Ljubljani bomo 10. junija 2015 organizirali dogodek, namenjen javni predstavitvi desetih polfinalistov, izbranih med vsemi prijavljenimi na izbor Mladi podjetnik leta 2015. Kandidati bodo v kratkih “pitchih” predstavili svoj posel pred strokovno komisijo.

Dogodek bo otvoril Aljoša Kous iz Akousulting, ki nam bo razložil, kakšen je popoln “pitch”. Kljub mladim letom ima Aljoša za sabo že več kot 300 predavateljskih ur. Behaviorist in specialist na področju neverbalne komunikacije nam bo navrgel koristne informacije o tem, kako narediti vrhunski “pitch”, ki bo poslušalce dodobra pritegnil k vaši podjetniški zgodbi.

V nadaljevanju bo v ospredju s svojimi zgodbami 10 kandidatov, polfinalistov izbora Mladi podjetnik leta 2015. Osredotočili se bodo predvsem na naslednje:

  • zgodba podjetnika – pregled dosedanje poti,
  • zgodba podjetja – od začetkov do danes,
  • vizija podjetja in ekipe za nadaljnji razvoj.

Gre za uvod v naš zaključni dogodek Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!, na katerem bomo razglasili mlado podjetnico oziroma podjetnika, ki bo prejel naziv Mladi podjetnik leta 2015. Sam “pitch” bo vplival tudi na končno razvrstitev na omenjenem izboru.

Udeležba je brezplačna. Dogodek je odprte narave, ampak je število mest za zunanje udeležence omejeno na 35 udeležencev, zato so obvezne prijave >>

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje