Nepredvidljivi Google Docs

Google Docs omogoča izdelavo in deljenje raznoraznih dokumentov s sodelavci ali prijatelji na spletu.
Nepredvidljivi Google Docs

Previdnost ni nikoli odveč.

Vsekakor uporabna zadeva, vendar pa ne preveč varna. Kaj kmalu se namreč lahko zgodi, da se zatipkamo pri vnosu elektronskega naslova in poslovne skrivnosti pristanejo v nabiralniku popolnega neznanca. Dokaj nerodna reč, v koliko so podatki zaupni, saj ne vemo kako bo neznana oseba te podatke uporabila.

Morda bi bilo smotrno, da Google omogoči opozorilo, ki bi uporabnika pred pošiljanjem vsebine na do tedaj neznan naslov posvarilo, naj še enkrat preveri vnešeni naslov. Sicer pa je aplikacija namenjena (predvsem) vsem uporabnikom Googlovih storitev in ne izključno podjetjem, zato je pomembno, da sama podjetja uvedejo določena pravila in ukrepe glede uporabe tovrstnih aplikacij ter zavarujejo svoje poslovne skrivnosti.

Vir: The New York Times

Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje