Nova igra s kartami slovenskih avtorjev na Kickstarterju

Totem Hoarder je hitropotezna strateška igra s kartami za dva igralca, ki bo z današnjim dnem zagonska sredstva iskala med podporniki na Kickstarterju. Njena avtorja sta Lenart in Oskar Slabe, mlada navdušenca nad namiznimi igrami.
Igra Totem Hoarder

Totem Hoader je igra s kartami, ki išče sredstva na Kickstarterju.

“Skozi leta sva igrala in preučevala nešteto različnih namiznih iger. Želela sva ustvariti igro, ki bi dopuščala igralcu kreativnost in iskanje svojih stilov igranja. S pomočjo prijateljev Ninota in Irene smo testirali igralo na treh različnih dogodkih, vključno z Spiel’22 v Essnu, Nemčiji in Na Meji Nevidnega 2022 v Sloveniji. To je naš prvi Kickstarter projekt, ampak definitivno ne zadnji,” o kampanji zbiranja sredstev za lansiranje igre s kartami Totem Hoarder pravita njena avtorja.

Hitra igra, ki ponuja kreativne poti do zmage

Lenart in Oskar Slabe, igra s kartami Totem Hoarder, Kickstarter

Igra s kartami poteka tako, da igralca prevzameta vlogi tekmecev, ambicioznih zbirateljev magičnih totemov. Igra ohranja globoke strateške elemente igre Magic: The Gathering, ampak je veliko enostavnejša za naučiti se in tudi poteka hitreje, pravita Lenart in Oskar Slabe.

Igra Totem Hoarder traja od 20 do 30 minut in je primerna za igralce, starejše od 11 let. Totem Hoarder je jezikovno popolnoma neodvisna, z enostavno-za-učenje sistemom ikon in barv. Tako lahko raziskujete barvito deželo in lovite toteme ali pa sabotirate tekmeca z vojsko okostnjakov. “Brez mane. Brez življenjskih točk. Globoko strateško igranje z le enim kupčkom kart. Nešteto kombinacij s kartami in različne poti do zmage ti omogočijo zmagati na kreativne načine,” o igri povesta njena avtorja.

Fantazijski svet jima je pomagal ustvariti profesionalni umetnik, vsako naslikano bitje pa ima posebne sposobnosti in citat, ki se nanaša na trenutne momente pop-kulture, ki so relevantni v življenju tega bitja. 

Projekt bo na Kickstarterju aktiven do 25. marca, v zameno za zagonska podporna sredstva pa ponujajo karte in ekskluzivne umetnine, ki so jih pripravili le za Kickstarter podpornike. Za slovenske podpornike projekta bo brezplačna tudi dostava igre s kartami Totem Hoarder takoj, ko bodo proizvedli prvo serijo kart po uspešno končani kampanji. 

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje