Nova slovenska mobilna igra vas postavlja v vlogo tajnega agenta

Izpod rok slovenskih ustvarjalcev je nastala nova mobilna igra, imenovana SHAKAL. Ustvarjalci pred uradnim odprtjem pripravljajo javni test funkcionalnosti, zato ste vabljeni vsi tisti, ki bi jo radi preizkusili, da se jim pridružite v ponedeljek, 30.12.
Nova slovenska mobilna igra vas postavlja v vlogo tajnega agenta

Nova slovenska mobilna igra vas postavlja v vlogo tajnega agenta

Izpod rok slovenskih ustvarjalcev prihaja nova mobilna igra, ki želi osvojiti svet. SHAKAL se igra v navidezni resničnosti z uporabo mobilnega telefona. Igralec se v njej pretvori v tajnega agenta, ki na svoj pametni telefon prejme fotografijo in podatke o svoji tarči. Njegova naloga je, da jo čimprej najde in izloči, seveda pa se stvar zaplete: tudi on je lahko tarča in mora bežati.

“Gre za izjemno zabavno igro, naši testni uporabniki so navdušeni in komaj čakajo, da se bodo lahko pomerili s svojimi prijatelji, ko bo igra na voljo,” nam je zaupal vodja razvijalske ekipe Islam Mušić.

Igra uporablja GPS položaj igralca in je pripravljena na skorajšnjo splovitev na platformah Android ter iOS. Pred uradnim odprtjem bodo ustvarjalci pripravili javni test funkcionalnosti, zato pozivajo vse tiste, ki bi jo radi prvi preizkusili, da se jim pridružijo v ponedeljek, 30.12. ob 16.00 na Vegovi 8 (USTVARJALNIK), kjer jim jo bodo naložili na telefone in nato začeli “največji spopad tajnih agentov v zgodovini Slovenije. ;)”

“Verjamemo, da bo zabavno, pripravili smo simbolično nagrado za zmagovalca turnirja in kuhano vino za vse udeležence,” še sporoča Islam Mušić, ki dodaja, da upa, da se bo odzvalo čimvečje število ljudi. Ustvarjalci igre si namreč želijo, da dobijo kar najboljšo povratno informacijo o uporabniški izkušnji.

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje