NUKD – povezovalci akterjev elektronske glasbe

NUKD je inovativna ekipa, ki se fokusira na sceno elektronske glasbe, njihovo ciljno skupino pa predstavljajo DJ-ji, organizatorji dogodkov in festivalov, mladi talenti, ki iščejo mentorstvo, obiskovalci dogodkov, stranke, ki organizirajo zasebne dogodke v lastni režiji in nočni klubi.
NUKD - povezovalci akterjev elektronske glasbe

NUKD – povezovalci akterjev elektronske glasbe (Vir fotografije: Beatz Kru)

Ekipa ima podporo Hekovnika, Geek House-a, Tehnološkega parka Ljubljana, Masters of startup, skupnosti Clubs and Parties in številnih založb. Osebno mentorstvo pa ji je potrdil tudi direktor podjetja Zemanta, Boštjan Špetič.

»Poznamo sceno elektronske glasbe in težave, ki nastanejo pri tem, kako danes dobiti prvi nastop in kako postati zvezda. Z razvojem digitalnega trga, ki bo združeval ponudbo s povpraševanjem, bomo ta problem reševali pri NUKD,« pojasnjuje Alja Knez in nadaljuje:

»Z glavnim programerjem, Dejanom Židanekom, sva srce širše ekipe, ki pozna glasbeno industrijo elektronske glasbe z vseh štirih perspektiv. Smo ekipa producentov, didžejev, promotorjev, upravljali smo enega izmed nočnih klubov in več let uspešno ustvarjamo medije (tisk, net, radio …).« 

Od ‘bedroom’ DJ-ke do nastopov na največjem festivalu v regiji

»V samo treh letih sem prišla iz totalnega nepoznanega t.i. ‘bedroom D-ja’, do nastopov na največjem festivalu v regiji – Exit, v centru elektronske glasbe v Berlinu in v drugih evropskih mestih. Z bogatimi izkušnjami želimo pomagati prišlekom na sceni, da se bodo lahko resnično fokusirali na svojo glasbo, za ostalo pa bomo poskrbeli mi,« zavzeto razlaga Knezova.

4,5 milijarde dolarjev vreden trg

Trg je velik 4,5 milijarde dolarjev, od tega kar 2,5 milijardi padeta na dogodke po svetu. “DJ-ev obstaja preko 2 milijona, klubov in festivalov je preko 1 milijon in zakaj ne bi prav mi globalno povezali vseh akterjev elektronske glasbe, se pravi klube, DJ-e, producente, promotorje, oglaševalce in prodajalce zvoka. Dodatne prihodke bodo ustvarjali servisi, ki so v pomoč ključnim akterjem na sceni in oglaševalski prihodki ciljanih oglaševalskih kampanj,« o vizijah še izvemo od inovativne in podjetne DJ-ke.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje