NUKD – povezovalci akterjev elektronske glasbe

NUKD je inovativna ekipa, ki se fokusira na sceno elektronske glasbe, njihovo ciljno skupino pa predstavljajo DJ-ji, organizatorji dogodkov in festivalov, mladi talenti, ki iščejo mentorstvo, obiskovalci dogodkov, stranke, ki organizirajo zasebne dogodke v lastni režiji in nočni klubi.
NUKD - povezovalci akterjev elektronske glasbe

NUKD – povezovalci akterjev elektronske glasbe (Vir fotografije: Beatz Kru)

Ekipa ima podporo Hekovnika, Geek House-a, Tehnološkega parka Ljubljana, Masters of startup, skupnosti Clubs and Parties in številnih založb. Osebno mentorstvo pa ji je potrdil tudi direktor podjetja Zemanta, Boštjan Špetič.

»Poznamo sceno elektronske glasbe in težave, ki nastanejo pri tem, kako danes dobiti prvi nastop in kako postati zvezda. Z razvojem digitalnega trga, ki bo združeval ponudbo s povpraševanjem, bomo ta problem reševali pri NUKD,« pojasnjuje Alja Knez in nadaljuje:

»Z glavnim programerjem, Dejanom Židanekom, sva srce širše ekipe, ki pozna glasbeno industrijo elektronske glasbe z vseh štirih perspektiv. Smo ekipa producentov, didžejev, promotorjev, upravljali smo enega izmed nočnih klubov in več let uspešno ustvarjamo medije (tisk, net, radio …).« 

Od ‘bedroom’ DJ-ke do nastopov na največjem festivalu v regiji

»V samo treh letih sem prišla iz totalnega nepoznanega t.i. ‘bedroom D-ja’, do nastopov na največjem festivalu v regiji – Exit, v centru elektronske glasbe v Berlinu in v drugih evropskih mestih. Z bogatimi izkušnjami želimo pomagati prišlekom na sceni, da se bodo lahko resnično fokusirali na svojo glasbo, za ostalo pa bomo poskrbeli mi,« zavzeto razlaga Knezova.

4,5 milijarde dolarjev vreden trg

Trg je velik 4,5 milijarde dolarjev, od tega kar 2,5 milijardi padeta na dogodke po svetu. “DJ-ev obstaja preko 2 milijona, klubov in festivalov je preko 1 milijon in zakaj ne bi prav mi globalno povezali vseh akterjev elektronske glasbe, se pravi klube, DJ-e, producente, promotorje, oglaševalce in prodajalce zvoka. Dodatne prihodke bodo ustvarjali servisi, ki so v pomoč ključnim akterjem na sceni in oglaševalski prihodki ciljanih oglaševalskih kampanj,« o vizijah še izvemo od inovativne in podjetne DJ-ke.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje