Poceni tiskanje z najemom tiskalnika ali multifunkcijske naprave

Podjetje si lahko zagotovi poceni tiskanje z najemom barvnega tiskalnika ali multifunkcijske naprave. V ceno fiksne mesečne najemnine za uporabo tehnologije za printanje je zajetih več storitev, ki zmanjšujejo mesečne in letne stroške. Z najemom ima podjetje tudi celovit pregled nad stroški, porabljenim materialom in številom barvnih in črno belih izpisov, ki jih zagotovi ponudnik storitve.
poceni-tiskanje

Poceni tiskanje z najemom tiskalnika ali multifunkcijske naprave

Podjetje lahko najame različne naprave za printanje. Če potrebuje le funkcijo tiska, tedaj je najboljša izbira zmogljiv barvni tiskalnik. Če pa potrebuje še funkcije fotokopiranja, skeniranja in pošiljanja faksa, tedaj pa je najbolje najeti multifunkcijsko napravo. Že z izbiro najbolj ustrezne tehnologije si podjetje lahko zagotovi cenovno ugodno printanje dokumentov v pisarni.

Poceni tiskanje z enim setom kartuš in tonerjev

Ponudnik storitve za najem barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav zagotavlja najbolj ekološko in hkrati stroškovno učinkovito rešitev za printanje in izpisovanje dokumentov, pri čemer je v naprave vgrajena posebna tehnologija. Ta inovativna tehnologija omogoča, da naprava v svoji življenjski dobi in v času optimalne uporabe porabi samo en set kartuš in tonerjev s črnilom, ne glede na količino izpisov.

Tako podjetje izdatno privarčuje na stroških kartuš s tonerjev. Prav tako ni potrebno skrbeti za zamenjavo kartuš in zaloge, hkrati pa se podjetje s tem izogne tudi odpadnemu materialu, ki je s svojimi snovmi in kemikalijami škodljivo za okolje.

Hiter in učinkovit servis tiskalnikov

V ceno fiksne mesečne najemnine je vključena hitra in učinkovita servisna podpora. Če se pojavi okvara na napravi, lahko podjetje pokliče ponudnika, izurjena ekipa tehnične podpore pa se odzove na klic in odide v podjetje še v istem delovnem dnevu. Tako serviserji opravijo popravilo in zagotovijo nemoteno poslovanje.

To posledično vpliva na poceni tiskanje, saj podjetju ni potrebno plačevati dragih servisnih storitev, kot bi jih moralo, če bi tehnologijo za printanje kupilo. Tehnična podpora po potrebi opravi tudi redne letne preglede, vključno s programsko in strojno opremo tiskalnikov in multifunkcijskih naprav.

Poceni tiskanje s prilagojenimi paketi za najem naprav

Ponudnik storitve nudi različne pakete za najem multifunkcijskih naprav in barvnih tiskalnikov. Na ta način lahko podjetje prilagodi svoje potrebe po printanju ter posledično zmanjša stroške, saj se cene paketov med seboj razlikujejo glede na različne modele naprav, hitrosti printanja ter tehnologijo z različnimi funkcijami, kot je fotokopiranje in skeniranje. Za čim bolj cenovno ugodno in poceni tiskanje pa je mogoče naročiti posebne pakete po meri.

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje