Podarimo slovensko otroško knjigo

Na žalost se vedno manj staršev, tet, stricev in prijateljev odloča, da bodo podarili knjigo. Če pa se že odločijo, pa v vsej tej poplavi tujih otroških knjig in e-knjig prav težko najdemo tisto našo, pravo knjigo za najmlajše.
Podarimo slovensko otroško knjigo

Podarimo Slovensko otroško knjigo (Vir slike: sxc.hu)

Slogan založbe Alba 2000 je pišemo, rišemo, beremo slovensko – prav zato smo se odločili, da bomo podprli slovenske avtorje in ilustratorje, tudi tiste, ki se šele prebijajo med najboljše, in jim tako omogočili, da njihova kreativnost pride tudi do naših otrok. Naši otroci pa bodo s tem pridobili dobro slovensko knjigo, čudovite ilustracije, zabavne in poučne pravljice, iz katerih se bodo veliko naučili skozi zgodbo ter mogoče celo dobili navdih, da enkrat sami postanejo pisatelji pravljic in podajo svoje znanje in veselje do knjig naprej.

Prav tega veselja do branja nam v zadnjem času primanjkuje in zato se borimo, da bomo Slovenci spet narod bralcev. Vse skupaj pa se prične pri podarjanju knjig našim otrokom. Ker želimo našim mladim bralcem omogočiti, da lahko vsak trenutek pridejo do želene knjige, smo se odločili odpreti prvo slovensko spletno knjigarno Alba 2000, ki je namenjena izključno otrokom.

V njej lahko najdete slikanice za najmlajše, otroške knjige in pravljice s poučnim sporočilom, otroške pesmice, ob katerih bodo otroci sladko zaspali, mladinske romane za lažje spopadanje s puberteto ter knjige za otroke s posebnimi potrebami.

Mi se ne bojimo reči bobu bob in ne izključujemo iz čudovitega sveta pravljic prav nikogar. Za nas rasa, spol, kultura, vera ipd. niso pomembni, pomembni so nasmejani obrazi in nadobudni bralci. Kajti preko knjige se otroci urijo v spominu, sproščajo, zabavajo, učijo brati in pisati, razvijajo domišljijo, motoriko, socialne stike, empatijo, govor in skrb.

Prav zaradi teh razlogov jim podarimo knjigo, pa ne katero koli – podarimo jim slovensko knjigo.

Vir: Alba 2000

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje