Podjetja za katera ne potrebujete dosti sredstev

Mnogim zaradi recesije grozi izguba službe, zato iščejo načine, kako bi še lahko zaslužili. Čeprav prevladuje mnenje, da to ni pravi čas za ustanovitev podjetja, lahko to vseeno uspe, če se stvari lotite pravilno. Eden izmed načino za uspeh je ustanovitev majhnega domačega podjetja za katerega se ne potrebuje veliko sredstev.
Podjetja za katera ne potrebujete dosti sredstev

Podjetje se da ustanoviti tudi z malo sredstvi.

Preberite si nekaj idej za podjetja za ustanovitev katerih ni potrebno veliko časa in denarja:

Dostava, voznik: Podjetja vseh vrst, posebno v večjih mestih, skoraj vsakodnevno potrebujejo dostavo različnih stvari. Natisnite nekaj letakov, zaračunajte manj in posel vam bo stekel.

Prodaja prek eBaya: Dobro se da zaslužiti s kupovanjem stvari na razprodajah, ki jih nato po višji ceni prodate preko spletnih dražb na eBayu. Lotite se lahko prodaje avtomobilskih delov ali katere druge stvari na katero se spoznate.

Čiščenje: Čiščenje domov in poslovnih prostorov je preizkušen domači posel, ki lahko pripelje tudi do bolj donosnih pogodb. Začetni stroški so zelo majhni.

Prepisovanje besedil: Zdravniki in odvetniki dostikrat potrebujejo tovrstne storitve.

Pomivanje oken, čiščenje bazenov, odstranjevanje snega: Za začetek opravljanja tovrstnih storitev ne potrebujete veliko sredstev in časa. Skrivnost uspeha je ponudba storitev po nižjih cenah od konkurence.

Varovanje domačih živali, hiš: Delo sicer ne prinese veliko denarja, a je prijeten način dodatnega zaslužka.

Vleka: Če imate v lasti tovornjak lahko z nekaj oglaševanja dobite naročila za odvoz odpadnega materiala.

Samostojni prodajni zastopnik: Nekatera podjetja najamejo zunanje prodajne zastopnike, da spravijo njihove izdelke v trgovine in urejajo njihov proizvodni program. Tovrstne storitve lahko opravljate za več različnih podjetij hkrati.

Vrtnar: To je predvsem sezonsko delo po katerem se najbolj povprašuje spomladi in poleti, ter jeseni, za odstranjevanje odpadlega listja.

Varovanje otrok: Če ste odgovorni in strpni ne boste dolgo iskali družine, ki potrebuje tovrstne storitve. Tudi tu ne potrebujete dosti začetnega kapitala.

Če imate kakšno posebno znanje, npr. tujih jezikov ali znate popraviti avto, ga prav tako lahko vnovčite. To je le nekaj primerov, ki naj vam bodo v pomoč pri iskanju prave ideje.

 

 

Vir: UsaToday

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje