Podjetje Celtra finalist American Business Awards

Podjetje Celtra, ki ima korenine v Sloveniji ima upravo sicer v Bostonu v ZDA, vendar ima raziskovalni oddelek v Sloveniji, natančneje v Ljubljani na Kongresnem trgu. Prav tako ima pisarni še v New Yorku in v Las Angelesu.
Podjetje Celtra finalist American Business Awards

Podjetje Celtra je razglašeno za finalista 2012 American Business Awards. (Vir slike: Celtra)

Ker je Slovenija premajhen trg za tako tehnološko inovativno podjetje je že od samega začetka prisotno na ameriškem trgu. Doma pa je ostal celotni razvoj lastnega produkta.

Celtra se ukvarja z medijskim oglaševanjem: razvija tehnologijo za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, omogoča izdelavo ter serviranje oglasov na mobilne spletne portale oziroma mobilne aplikacije. Podjetje se je na trgu mobilnega oglaševanja uveljavilo s svojo prilagodljivo in uporabniku prijazno platformo AdCreator. V zadnjem letu pa so zaradi tehnoloških prednosti postali vodilni svetovni ponudnik na tem področju. Podjetje je bilo včeraj razglašeno za finalista najbolj inovativnih tehnoloških podjetij v kategoriji do 100 zaposlenih s strani The 2012 American Business Awards.

Zakaj ravno Celtra?

Podjetje je pionir na področju oglaševanja blagovnih znamk preko mobilnih telefonov, ki premika meje tehnologije, da zagotavlja bolj preprosto uporabo in večje doživetje za uporabnika. »Biti razglašen za finalista The 2012 American Business Awards je potrditev za našo edinstveno platformo AdCreator…« pravi Mihael Mikek soustanovitelj in direktor podjetja Celtra.

Čestitke

Finalisti so bili izbrani iz bazena 140 podjetij iz celega sveta, nagrajenci pa bodo znani do 25. maja 2012.

Čestitke mladi ekipi razvojnega oddelka podjetja Celtra!

Vir: celtra.com

Oznake:, , , , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje