Poslovna ideja: Open Source služba

Vsi poznamo raznorazne platforme, ki delujejo po principu Open Source. Zagotovo bi bilo zanimivo vzpostaviti podjetje, ki bi delovalo na podlagi spodbud zaposlenih, kot to velja za Open Source platforme, ki so dandanes zelo uspešne.
Poslovna ideja: Open Source služba

Za večjo svobodo pri delu.

Vsi tisti, ki si želijo več svobode pri delu, bi bili zagotovo veseli platforme, ki bi delovala kot pisarna in bi jo lahko uporabili za delo kjerkoli. To pomeni odrešitev od fiksnega pisarniškega prostora in bolj fleksibilen delavnik, prav tako pa odpadejo raznorazni stroški povezani s poslovanjem. Novost pri tem načinu poslovanja je tudi plačilni sistem, saj ne bi bilo fiksne mesečne plače, ampak bi si sami krojili zaslužek, ki bi bil odvisen od tega koliko smo stimulirani za delo, ki ga opravljamo.

Odvisno od samega obsega poslovanja bi bilo odvisno tudi število zaposlenih in seveda določitev projektnega vodje, ki bi nadziral tekoče zadeve. Za bolj enakopraven način poslovanja je primerno, da se z vsakim projektom zamenja tudi vodja. Ena izmed največjih prednosti pa je vsekakor dejstvo, da smo sami svoj šef, torej nismo dovzetni za nenadne vale odpuščanja.

Vir: Net Business Blog

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje