Poslovna priložnost: 3 različne storitve

Tokrat vam predstavljamo kar tri različne poslovne priložnosti: Storitev nadzora nad zaposlenimi in njihovim delom, lepotni salon na dom (za starejše) in popravljanje pametnih mobilnih telefonov. V nadaljevanju so nekoliko bolj podrobno opisane vse tri omenjene poslovne priložnosti.
Forum 100% Start:up

Poslovna priložnost 1: Nadzor nad zaposlenimi in njihovim delom

Zaposleni so vedno bolj mobilni in zaradi tega jih je vedno težje nadzorovati. Na trgu obstaja veliko aplikacij in nadzorovalne naprave za v avtomobile (ki temeljijo na GPS tehnologiji), vendar – kdo bo vse te podatke urejal in jih oblikoval tako, da bodo vodstvu nekaj pomenili?

Eno izmed ameriških podjetij (Exaktime) se je že odločilo, da bo družbam in podjetjem nudilo storitev nadzorovanja zaposlenih. Kaj mislite, bi kaj podobnega lahko ponudili slovenskemu trgu?

Poslovna priložnost 2: Lepotni salon na domu

Demografski podatki nakazujejo na vedno bolj starajoče se prebivalstvo, kar je že oziroma še bo pripeljalo do novih poslovnih priložnosti.

Starejši neradi zapuščajo svoje domove, zato ideja o lepotnem salonu na domu sploh ni tako napačna. Predstavljajte si podjetje, ki bi nudilo frizerske storitve, pedikuro in manikuro starejšim kar na domu. Zakaj pa ne!

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti.

Poslovna priložnost 3: Popravljavec pametnih mobilnih telefonov

Pametni mobilni telefoni se uporabljajo tako za poslovne, kot tudi v zasebne namene in postajajo del našega vsakdanjika. Vedno več bo pametnih mobilnih telefonov, vedno več ljudi bo imelo tehnične težave z njimi in te težave bo nekdo moral odpravljati. Morda pa kdo od vas v tem vidi poslovno priložnost?

Vir: businessnewsdaily

Oznake:
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

Vse za podjetje