Poslovna priložnost: nenavadno pohištvo

Oblikovalci so danes soočeni z velikim problemom majhnih stanovanj, ki ga rešujejo na inovativne in zabavne načine. V tokratni rubriki Poslovna priložnost vam predstavljamo štiri take rešitve: nenavaden stol, mizo za elektronske naprave ter vsestransko omaro in kuhinjo.
Poslovna priložnost: nenavadno pohištvo

Stol po vaši izbiri. (Vir slike: coolbusinessideas)

Stol po vaši izbiri

Glavni namen izdelka TheStooler je, da lahko praktično kateri koli predmet preoblikujete v stol. TheStooler ima štiri lesene noge in nekaj nastavljivih zaponk, s katerimi lahko praktično kar koli preoblikujete v stol: kup starega časopisnega papirja, stara oblačila, plišaste igračke, lesene deske ali štore … možnosti so skorajda neomejene.

Miza s skrivnim predalom za kable

Vas motijo nešteti kabli na vaši mizi? Elegantno in preprosto rešitev ponuja Hub Table, ki ima dvojno dno in na sredini zgornje ploskve odprtino, ki vodi do velikega predala, kamor lahko spravite vse polnilce in kable. V predal lahko pospravite tudi vse elektronske naprave, ki jih trenutno ne potrebujete in vam zasedajo ogromno prostora na mizi.

Zgornji del mize se odpre in tako lahko brez problema dostopate do vseh kablov in spravljenih elektronskih naprav.

Na zadnji stranici ima miza majhno luknjo, ki je ravno dovolj velika, da skozi njo napeljete električni kabel, ki bo napajal vse naprave na in v mizi.

Glede na to, da imamo na mizah vedno več elektronike in s tem vedno več kablov, je Hub Table odlična poslovna ideja, ki rešuje omenjeni problem. Izdelek se že prodaja preko spleta, njegova cena pa znaša 325 USD.

Vsestransko pohištvo

Izdelek D*Table je oblikovalo in izdelalo podjetje The D*Haus Company z namenom rešitve problema pomanjkanja miz in prostora za shranjevanje.

D*Table je osem miz v eni. Da, prav ste slišali. Osem. D*Table je tako rekoč kos vsaki situaciji, uporabljate jo namreč tam, kjer je v danem trenutku najbolj potrebna.

Miza D*Table pa ni čisto klasične oblike, ima namreč predale, prostor znotraj mize, kamor lahko posadite rastlino, in police, primerne za shranjevanje knjig. Posamezne mize so med seboj povezane z odstranljivimi tečaji, tako da lahko mizo sestavite v želeno obliko ali pa posamezne dele mize uporabite kot vsakega posebej.

Koncept mize D*Table sloni na matematičnem odkritju znanstvenika pod imenom Henry Ernest Dudeney, ki je odkril, da lahko kvadrat preoblikujemo v popoln trikotnik tako, da razdelimo kvadrat v več oblik in jih razporejamo.

Kuhinja A La Carte

Nemška blagovna znamka Stadtnomaden je razdelila komponente tradicionalne kuhinje v strnjene module, ki jih brez problema umestite v kateri koli prostor. Kuhinja je majhna, prilagodljiva in elegantna ter se lahko sestavi v različne oblike, glede na to, kaj v danem trenutku potrebujete.

Oblikovalci kuhinje A La Carte so pri oblikovanju imeli v mislih predvsem omejitve, ki so posledica majhnih stanovanj.

Kuhinjo se lahko uporabi tudi kot dodaten prostor za shranjevanje ali dodatno odlagalno površino.

Prava poslovna priložnost za vas?

Ste spretni pri izdelovanju pohištva ali pa dobri oblikovalci? V kolikor vas je katera od zgornjih poslovnih idej navdihnila, le stopite v akcijo, morda boste ravno vi tisti, ki boste uspeli s prodajo zanimivega in vsestranskega pohištva.

Vir: coolbusinessideas.com, uncommongoods.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje