Poslovna priložnost: nenavadno pohištvo

Oblikovalci so danes soočeni z velikim problemom majhnih stanovanj, ki ga rešujejo na inovativne in zabavne načine. V tokratni rubriki Poslovna priložnost vam predstavljamo štiri take rešitve: nenavaden stol, mizo za elektronske naprave ter vsestransko omaro in kuhinjo.
Poslovna priložnost: nenavadno pohištvo

Stol po vaši izbiri. (Vir slike: coolbusinessideas)

Stol po vaši izbiri

Glavni namen izdelka TheStooler je, da lahko praktično kateri koli predmet preoblikujete v stol. TheStooler ima štiri lesene noge in nekaj nastavljivih zaponk, s katerimi lahko praktično kar koli preoblikujete v stol: kup starega časopisnega papirja, stara oblačila, plišaste igračke, lesene deske ali štore … možnosti so skorajda neomejene.

Miza s skrivnim predalom za kable

Vas motijo nešteti kabli na vaši mizi? Elegantno in preprosto rešitev ponuja Hub Table, ki ima dvojno dno in na sredini zgornje ploskve odprtino, ki vodi do velikega predala, kamor lahko spravite vse polnilce in kable. V predal lahko pospravite tudi vse elektronske naprave, ki jih trenutno ne potrebujete in vam zasedajo ogromno prostora na mizi.

Zgornji del mize se odpre in tako lahko brez problema dostopate do vseh kablov in spravljenih elektronskih naprav.

Na zadnji stranici ima miza majhno luknjo, ki je ravno dovolj velika, da skozi njo napeljete električni kabel, ki bo napajal vse naprave na in v mizi.

Glede na to, da imamo na mizah vedno več elektronike in s tem vedno več kablov, je Hub Table odlična poslovna ideja, ki rešuje omenjeni problem. Izdelek se že prodaja preko spleta, njegova cena pa znaša 325 USD.

Vsestransko pohištvo

Izdelek D*Table je oblikovalo in izdelalo podjetje The D*Haus Company z namenom rešitve problema pomanjkanja miz in prostora za shranjevanje.

D*Table je osem miz v eni. Da, prav ste slišali. Osem. D*Table je tako rekoč kos vsaki situaciji, uporabljate jo namreč tam, kjer je v danem trenutku najbolj potrebna.

Miza D*Table pa ni čisto klasične oblike, ima namreč predale, prostor znotraj mize, kamor lahko posadite rastlino, in police, primerne za shranjevanje knjig. Posamezne mize so med seboj povezane z odstranljivimi tečaji, tako da lahko mizo sestavite v želeno obliko ali pa posamezne dele mize uporabite kot vsakega posebej.

Koncept mize D*Table sloni na matematičnem odkritju znanstvenika pod imenom Henry Ernest Dudeney, ki je odkril, da lahko kvadrat preoblikujemo v popoln trikotnik tako, da razdelimo kvadrat v več oblik in jih razporejamo.

Kuhinja A La Carte

Nemška blagovna znamka Stadtnomaden je razdelila komponente tradicionalne kuhinje v strnjene module, ki jih brez problema umestite v kateri koli prostor. Kuhinja je majhna, prilagodljiva in elegantna ter se lahko sestavi v različne oblike, glede na to, kaj v danem trenutku potrebujete.

Oblikovalci kuhinje A La Carte so pri oblikovanju imeli v mislih predvsem omejitve, ki so posledica majhnih stanovanj.

Kuhinjo se lahko uporabi tudi kot dodaten prostor za shranjevanje ali dodatno odlagalno površino.

Prava poslovna priložnost za vas?

Ste spretni pri izdelovanju pohištva ali pa dobri oblikovalci? V kolikor vas je katera od zgornjih poslovnih idej navdihnila, le stopite v akcijo, morda boste ravno vi tisti, ki boste uspeli s prodajo zanimivega in vsestranskega pohištva.

Vir: coolbusinessideas.com, uncommongoods.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje