Poslovna priložnost: Prevoz do doma z vašim avtomobilom

Podjetje iz Atlante ponuja storitev, kjer se zaposleni z motorjem pripelje do stranke in jo nato z njenim lastnim avtomobilom odpelje do doma. Ob vse višjih kaznih za vožnjo pod vplivom alkohola in visokih cenah taksijev je storitev še kako uporabna.
Poslovna priložnost: Prevoz do doma z vašim avtomobilom

Namesto vožnje pod vplivom alkohola, dosti ljudi izbere Zingo.

Ker ljudje vedno najdejo denar za pijačo, imajo zaposleni v Zingovih franšizah kljub slabim ekonomskim razmeram še vedno dosti dela. Iz začetnih šestih poslovalnic se je podjetje razvilo v verigo z 20 poslovalnicami v mnogih ameriških državah. Število strank in mesečni prihodki se vztrajno povečujejo, povpraševanje pa je še večje v času praznikov in pomembnih tekem. Cena storitve je 10 dolarjev za prihod zaposlenega in nato 3 dolarje za vsako prevoženo miljo. Povprečna cena prevoza se giblje okoli 23,3 dolarja.

Kako storitev poteka? Zaposleni se z zložljivim motorjem pripelje do stranke, ki je prej poklicala centralnega dispečerja. Nato zaposleni zloži motor, ga spravi v prtljažnik in stranko z njenim avtomobilom odpelje do doma. Nato se z motorjem odpelje na naslednjo nalogo. Zingovi vozniki imajo vozniško dovoljenje in znajo upravljati tako vozila z ročnim kot z avtomatskim menjalnikom. Preveri se tudi njihovo preteklost in jih testira za droge.

Če se vam zdi ideja zanimiva in se odločite vpeljati storitev tudi v Slovenijo, boste za odprtje franšize morali plačati med 10.000 in 50.000 dolarjev.

 

 

Vir: TampaBay

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje